Yaw arkadaş vallahi çıldırıcam 3 aydır böyle 6 senedir warrock oynuyorum hiç bu problem olmadı normal internet kullanıyorum yavaş değil speedtest 3.65 cıkıyor ama sadece ve sadece warrock girince bir odaya giriyorum ilk başta herkezin ping 0 sonradan 999 oluyor 3 aydır böyle vallahi çıldırıcam en sonunda modem değiştirdim yine oyundamı birşey var yoksa başka birşeymi bazende normal oluyor pingler 2 oyun attıktan sonra yine 999
seninki fazla hızlıysa millet sana göre lag oluyor

Bendede olabiliyor ama ben 3 bilgisayar girdiğim için oluyor 150 falan

Formatla bilgisayarını airties modem al ortak vs kullanıyorsan başka bilgisayar girmesin internete modeminden olmaz o sefer.
Aynı sorun var dostum. 1. oyunda pingler normal. Aynı odada kalırsam benle önceki oyunda olanlar yeşil yeni girenler 999 oluyor. Odadan çıkıp tekrar girince düzeliyor. Ama bunun nedeni ne halen çözemedim. Zyxel modem nedeniyle diye düşünüyorum artık.
beyler sonunda sorunumu kendi başıma çözdüm 2 aydır 999 pıng sorunu yüzünden oyun oynuyamıyordum forumda çözümleri denedim olmadı ben süperonline abonesiyim 2 ay önce bana airties ve yeni ethernet kablosu verdiler yeni diye taktım 2 ay boyunca o sorun çıkarıyormuş hiç denemedim bugun eski ethernet kablomu taktım takır takır oyun oynuyorum 999 sorunu hiç yok artık benım gıbı sorun yaşıyanlar modem yerine ethernet kablosuna baksınlar