12-22-2011, 02:32 AM
Sorunumun çaresini burada bulacağımı düşündüğüm için bu forumda açıyorum konumu meseleye geleyim ben arkadaşlar ben laptop aldım mart ayında vs o civar aylarda televizyon karşısında bacak bacak üstüne rahat rahat oynamak için gittim laptop aldım pederle sadece warrock oynamak için almıştım.
İntel Core Pentium 2.00 Ghz
2 Gb DDR3 Ram
İntel® Graphics 762 Mb Ekran Kartı
Windows 7 Home Premium 32 Bit
Arkadaşlar inanmazsınız ama bu makine ile yazın full 16'lık m14 olan odalara en yüksek ayarlarda oynadım ve %1 kasma bile olmamıştı bir aralar piyasada yoktum 1.5 ay falan sonra bir geldim makina kasmaya başladı benim makine PES 2011 oynardı şimdi kasıyor nedendir bilemiyorum içine toz girmiştir dicem kendim açamam çünkü garantisi var napmam lazım arkadaşlar.
Not : Yok format at yok teknik servise git gibi gereksiz yazılar yazmayınız arkadaşlar yararlı bir yanıt verirseniz sevinirim teşekkür ederim şimdiden.
İntel Core Pentium 2.00 Ghz
2 Gb DDR3 Ram
İntel® Graphics 762 Mb Ekran Kartı
Windows 7 Home Premium 32 Bit
Arkadaşlar inanmazsınız ama bu makine ile yazın full 16'lık m14 olan odalara en yüksek ayarlarda oynadım ve %1 kasma bile olmamıştı bir aralar piyasada yoktum 1.5 ay falan sonra bir geldim makina kasmaya başladı benim makine PES 2011 oynardı şimdi kasıyor nedendir bilemiyorum içine toz girmiştir dicem kendim açamam çünkü garantisi var napmam lazım arkadaşlar.
Not : Yok format at yok teknik servise git gibi gereksiz yazılar yazmayınız arkadaşlar yararlı bir yanıt verirseniz sevinirim teşekkür ederim şimdiden.