Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: büyük bir sorun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar resimdeki gördüğünüz siyah şeyler geliyor kapattıkça tekrar gelıyor. O siyah şeyin üstünde yazan C:/Win/.exe Sayısı hepsinde artıyor her tekrar geldiğidne artıyor. ŞöyLe yanı C:/win/1.exe iLe başLatıyor kapatınca 2 gelıyor 3 geLıyor. neden böyle oluyor ?

[Resim: thumb_Ads__z.png]
control+alt+delete > start task manager > işlemler(processes) > işlemi seç ve sonlandıra bas anında kapanır
(12-21-2011 07:51 PM)Star Yazılan: [ -> ]control+alt+delete > start task manager > işlemler(processes) > işlemi seç ve sonlandıra bas anında kapanır

görev yöneticisinden işlemler kısmından sağ tıklayıp işlemi sonlardır diyorum yine gelıyor 5-6 saniye sonra. daha bugün format attım.
Tam olarak nedenini bilmiyorum ama formatı kendin denediysen bir daha at, muhtemelen bir iki şeyi eksik yüklemiştir. System dosyası çünkü
(12-21-2011 07:59 PM)Star Yazılan: [ -> ]Tam olarak nedenini bilmiyorum ama formatı kendin denediysen bir daha at, muhtemelen bir iki şeyi eksik yüklemiştir. System dosyası çünkü

sistem geri yükLeme yaptım daha gelmiyor Big Grin telefonu usb kablosuyla pc ye bağladım ondan sonRa gelmeye başLadı ondanmıydı acaba ?
(12-21-2011 08:01 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]
(12-21-2011 07:59 PM)Star Yazılan: [ -> ]Tam olarak nedenini bilmiyorum ama formatı kendin denediysen bir daha at, muhtemelen bir iki şeyi eksik yüklemiştir. System dosyası çünkü

sistem geri yükLeme yaptım daha gelmiyor Big Grin telefonu usb kablosuyla pc ye bağladım ondan sonRa gelmeye başLadı ondanmıydı acaba ?

Yok be alakası yoktur onunla Big Grin sistemde hata olmuş bir iki şey askıda kalmıştır ya da tam olarak yüklenmemiştir, neyse düzelmesine sevindim Tongue
(12-21-2011 08:05 PM)Star Yazılan: [ -> ]
(12-21-2011 08:01 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]

Yok be alakası yoktur onunla Big Grin sistemde hata olmuş bir iki şey askıda kalmıştır ya da tam olarak yüklenmemiştir, neyse düzelmesine sevindim Tongue

usb iLe bağladığım anda gelmeye başlayınca ondan şüphelendim Big Grin Neyse herşey için çok sağol beyfendi
Sistem dosyası değil. Virüs bulaşmış.

Sistem geri yükleme bu sorunu çözmez. Çözmüş gibi gözükür ama çözmez...
(12-21-2011 08:35 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Sistem dosyası değil. Virüs bulaşmış.

Şuan bi sorun yoK gibi.
(12-21-2011 09:32 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]
(12-21-2011 08:35 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Sistem dosyası değil. Virüs bulaşmış.

Şuan bi sorun yoK gibi.

Güzel o zaman.
Umarım iki gün sonra "hesabım çalındı" diye konu açmazsın. beyfendi
Referans Adresler