Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: DNS Ayarları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu DNS ayarları nereden yapılıyor ve hangi rakamların yazılması gerekiyordu ? Çünkü bende Server listesi gelmiyor 3 gündür...
Şöyle bir sorun var Ağ bağlantılarına girdim Yerel ağ bağlantısına sağ tıkladım özellikler dedim ama İntenet İletişim kuralları çıkıyor orada ki resimde bende yok ?
(12-20-2011 07:44 PM)simlaraa1 Yazılan: [ -> ]Şöyle bir sorun var Ağ bağlantılarına girdim Yerel ağ bağlantısına sağ tıkladım özellikler dedim ama İntenet İletişim kuralları çıkıyor orada ki resimde bende yok ?

Ekran görüntüsü alır mısın
teamview varsa teamspeak gel yardımcı olayım olmadı .

teamspeak ip si ; 213.128.82.219:2010
Ekran görüntüsü aldım da bilgisayardan resim atamıyoruz galiba Resim ekleye bastım ama URL ekleyin diyor.
(12-20-2011 07:48 PM)ByradikaL Yazılan: [ -> ]teamview varsa teamspeak gel yardımcı olayım olmadı .

teamspeak ip si ; 213.128.82.219:2010

teamspeak yok maalesef.
Sorunun olduğu yere gel, print screen tuşuna bas sonra paint aç kaydet. Sonra imageshack.us den upload edip linkini ekle
(12-20-2011 08:04 PM)simlaraa1 Yazılan: [ -> ]http://a1112.hizliresim.com/s/n/17jj0.png Buyrun işte bu.

Bak oradan internet protokolü sürüm 4 seç, sonra aşağıdaki iki boşluklu olan bölüme gel aşağıdaki şıkı seç ve kullanmak istediğin dnsyi yaz.
Ben şöyle birşey denedim burda okumuştum Virüs programlarını sildim ve serverlar gözüktü yinede cevaplarınız için çok teşekkür ederim Smile
Ben şöyle birşey denedim burda okumuştum Virüs programlarını sildim ve serverlar gözüktü yinede cevaplarınız için çok teşekkür ederim Smile
Referans Adresler