Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Media markt forum kayseride açılıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet orta anadolunun gözbebeği (?) kayseride 22 aralık günü forum avm açılıyor starbucks ta geliyor beni ilgilendiren şey media markt mağazasının açılması bu çarşamba sabah saat 6da oha bu saatte nah açarlar demeyin geometri hocasından aldığım bilgilere göre mağazaya giren ilk 10kişiye bütün ürünler 1tl ağzınızdaki salyalarınızı silin dahası var gün boyu iphone 4s 100tl son model laptop plazmalar ise 250tl burdan yola çıkarak diğer ürünlerin parasını siz düşünün eğer kayseri civarında oturuyorsanız hemen gelin bu fırsat kolay kolay gelmez babamdan nakit koparabilirsem gece12 gibi arkadaşımla gidip sıraya gireceğim eğer herşey istediğim olursa ps3 full hd plazma 2tane iphone ses sistemi 1bilgisayar 1monitör ve bir laptop bu kadar uçtuğuma bakmayın gerçekten çok ucuza açılış günü olduğu için
Vayy beee.
Ankara'da bana 10 dk uzaklıkta varda ne oluyor sanki, bir şey aldığımı hatırlamıyorum ordan Smile
İnanmayın lan aptal mısınız? IPhone 4S'i adam 100 TL'ye verecekmiş. Peh, peh, peh.
ilk 10 kişiyi nasıl belirleyecekler o an izdiham olur orda Big Grin bide iphone 4s 100 tl inanmadım Big Grin
O kadar indirim olmaz ( 100 TL Iphone 4S) ama Media Markt anadoluya actıgı magazalar dehset indirimler oluyor PS,3D TV 3 de 1 fiyatına kapanlar oluyor

-Ih ıh Kayseri
media markt hakkaten çok güzel mersinde ordan çıkmıyordum Big Grin
iphonelar 20taneymiş 100tl 10kişi nasıl mı belirlenicek ona gelince teknosada olduğu gibi girişte sıra alıyorsunuz bu kadar cahil olmayın
iPhone'u 100 liraya vereceklerse, orayı yıkarlar.
(12-19-2011 09:01 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]iPhone'u 100 liraya vereceklerse, orayı yıkarlar.

İnanman bile yanlış. Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler