Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Güvenli internet uyarısı ???
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bugün 1.30 dan 3 e kadar net kopukluğu yaşadım. Net gelince böyle saçma sapan bir hatayla karşılaştım.

Youtube Facebook Warrocktr hiç bi siteye girmiyor çözüm için googlede arattırdım 10 sitenin 2 sine girdi adamı dinden imandan çıkartacak bu TTNet.

Ne bu hata aramadan etmeden çözmenin bir yolu yok mu modem bizde değil ID PW bilmiyorum ararsam söver kapatırım.

Var mı bu hatayla karşılaşan ve çözen ?

Ultrasurf programıyla girebildim anca wtr ye
banada geldi ama girdiğim sitenin güveliği olduğunu düşünerek pek takmadım işin açıkcası
ttnet sitesine gir yap profil düzenlemeden güvenli interneti kapat.
Online İşlem Merkezinden bu saçmalığı kapatabilirsin.
güvenli internet siz istemediğiniz sürece aktif olmaz . normal paketten devam edersiniz . ammma bu kopma mevzusu sabahtan beri bana oluyor . siteye girmesemde sadece wr oynasamda 5 dk da bir internet kopuyor geliyor . m. hizmetlerini aradım arıza kaydı aldılar falan filan . anlıcan bu ttnetten biran önce kurtulmamız lazım . sömürüde sınır tanımıyorlarAngry

edit : arkadaşların dediği gibi ttnet online işlemlere bir bakayım dedim . hiçbir güvenli internet kaydım olmamasına rağmen orda profil değiştirmeye girdim seçeneklerde güvenli interneti iptal et seçeneği de var onu seçtim onayladım . herhalde düzelmiştir artık bu kopmalar . 10 dk sonra belli olacak mağdurların bilgisine !
Referans Adresler