Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Nesil Kötüye Gidiyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar konu adı gibi yeni nesil cidden kötüye doğru gidiyor şimdi içinden diceksiniz 'lan bana palavra yapma' ama gördüklerinizden sonra bu sözünüzden vazgeçiceksiniz.

[Resim: 15kum.png]

Beyler bu ergen arkadaşımızın ilişkisi yokmuş çok üzüldüm cidden bunu facebook'a koyacak kadar kötü durumu 1 hafta evden dışarı çıkmamayı düşünüyorum. Smile

Bu arkadaşlar ise 2 tane yer kafadır kendilerinden 1 yaş küçüklerle çıkıp sokak köşelerinde kandırdıkları kızlarla öpüşüp kendilerini bir şey sanan zavallı bir ergen daha.

[Resim: 15kx8.jpg]

[Resim: 15l0t.png]

Beğen , mesaj gelsin facebook'ta durumlarını beğendirmek için yaptıkları soytarılığa bakın. Smile

[Resim: 15l4j.png]

Ergen kız arkadaşımız ise o kadar üzgün ki sevgilisi vs olmadığı için geceleri ailesinden gizli yatağının içinde ağlamaktadır.

[Resim: 15l7d.png]

Durumlarını beğenin lütfen yoksa günü günden saymam valla !

Bunları böyle görünce ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum.. Ss.gif

NOT : HEPSİ GERÇEKTİR ARKADAŞLAR..
okul ve aile yapısı çok önemli . okulda neler oluyor neler insan kızını yollamaya korkuyor . ahlaklı bi kız bile liseye varmadan değişiyor aynı şey erkekler içinde geçerli tabi . . . ama hep bir özenti hep bir örfünden adetinden bi haberlikkkk
Umut deveci ve iLayda'nın durumlara bittim Smile
arkadaşım bira yı bende içiyorum yaşım 15 Smile bence bunda bi sorun yok ama facebook da olanlar için haklısın Smile
Bunun gibi bi konu bende açmıştım fakat içinde istemedigim küfürler oldugu için fazlada aklıma gelmedigi için resimler yüzünden uyarı aldım anne degerlerine küfür ediyolardı birlikde bi çok kişi hemde bunlar gibiler çok sosyal paylasım sitelerinde begen duvarındayım yok efendim panpa falan filan pişman saçmalık adam rahat rahat annesine hakaretten öte şeyler sölüyor kız bende senin kanka <3 yapıyor bunlar artık bana normal geliyor hayırlısı olsun düzgün ilişkide kalmadı bu sosyal paylasım siteleri yüzünden oldugunu düşünüyorum tabi bide insanın içinde olcak.
(12-17-2011 11:22 PM)HiddenTR Yazılan: [ -> ]arkadaşım bira yı bende içiyorum yaşım 15 Smile bence bunda bi sorun yok ama facebook da olanlar için haklısın Smile

Çok normal sayılacak bir şey de değil ama. Ben 22 yaşındayım ama ayda yılda bir bira içerim. Bira içince, sigara içince çevren genişlemiyor, yaptığın sadece kendine. Bu yaşıma kadar ağzıma bir defa sigara sürmedim.
Adam haklı lan. İliklerine kadar haklı hemde. 95 ve sonrası nesil acayip gerizekalı bir nesil olarak yetişiyor.
İçiyorsa içsin 16 yaşından sonra beni ilgilendirmez. Özellikle nargile dumanını üflerken resim çekilenlerden ve bira elinde altınada "dertliyim qardeşim ,))" yazan tiplerden nefret ediyorum.
(12-17-2011 11:22 PM)HiddenTR Yazılan: [ -> ]arkadaşım bira yı bende içiyorum yaşım 15 Smile bence bunda bi sorun yok ama facebook da olanlar için haklısın Smile

17 yaşındada olsan bir şey demicektimde yaşın 15 çok küçük bira vs içmen için.
Birader, 14 yaşından beri içki içiyorum, 18 yaşımda da sigaraya başladım. Memnun muyum? Evet. Hayat alkollüyken güzel. Ve sevişirken yaşayacağınız orgazmdan çok, orgazmdan sonraki sigarayı düşünüyorsunuz ve orgazm sigarası denen bir şey var. Yani velhasıl-ı kelam, içenle içmeyen arası beş dakikaymış.

(12-18-2011 12:34 AM)MW3 Yazılan: [ -> ]

Çok normal sayılacak bir şey de değil ama. Ben 22 yaşındayım ama ayda yılda bir bira içerim. Bira içince, sigara içince çevren genişlemiyor, yaptığın sadece kendine. Bu yaşıma kadar ağzıma bir defa sigara sürmedim.

İstanbul'a geldiğinde haberim olsun.
Beğen geç. ! Bide bu var.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler