Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunu Bırakıyorum !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yemin ederim böyle saçmalık olmaz.3 kere format attırdım 120 TL verdim.Her format attıktan sonra 1 hafta warrock oynuyorum sonra cannot get a file diyor bidaha çalışmıyor.Sürekli para niye veriyim gerizekalımıyım ben.16 günlük barret m82 var çarda isteyen ö.m atsın.
2011 yılına geldik gözünü seveyim format nasıl atılır öğren. 120 lira nedir be yuh. eskiden 10 lira falanda ehh diyordum millete sen kasa temizliği falandamı yaptırıyorsun yuıh yani
arkadaş sen bu yaşa gelmişsin hala format atmasını bilmiyorsun helal olsun zaten herşey yazıyor üstte gerisi oyun yükler gibi ...
120 tl kahrolurum valla elim titrer o parayı format için verdiğim zaman . oyunu bırakman mantıklı ama formatı öğren bu kadar basit bişey için paranı harcama dostum
Format parana üzüldüm oyunu bırakmana ise sevindim Smile
günde okadar format atıom senin kadar cömertini hiç görmedim xDe
2012 ye giricez hala format diyorsunuz 5-10 dakikada recovery yapmak varken neden format atasınızki ? Tertemiz pcnin yedeğini alıcaksın bi sorunmu oldu 5 dakikada tertemiz pc
Beyler ben format atmayı bilmiyorum Sad Sad

Kızmayın 5 senedir 1 kere formatladım komşu yapıverdi istekten yani.
(12-17-2011 11:12 PM)Beyzade Yazılan: [ -> ]Beyler ben format atmayı bilmiyorum Sad Sad

Kızmayın 5 senedir 1 kere formatladım komşu yapıverdi istekten yani.

Aynı şehirde olsaydık öğretirdim çocuk oyuncağı.
Genel bir sorunu bu kadar büyüttüğün için seni tebrik ediyorum, şu an herkeste bu hata var
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler