12-16-2011, 08:06 PM
Sayfalar: 1 2
12-16-2011, 08:36 PM
eski nicki geçtim gizli soru vs vs herşeyi veriyorum tek doğum tarihimi istiyorlar e postayı öğrenmek için arkadaş ben doğum tarihimi illa gerçek mi yazmam lazım hırsızı var dolandırıcısı var kredi kartı numaramı veriyorum oraya ismimi falanda gerçeğini yazmadım kredi kartı numaramızı veriyoruz belki g1 şifremle kart şifrem aynı değiştirmek istiyorum ama e postamı unuttum olamaz mı yani.
Böyle saçma saçma nick değiştirme yapacaklarına adam gibi gizli sorusunu, id, isim soyisim verenlere e postalarını verseler ya
Böyle saçma saçma nick değiştirme yapacaklarına adam gibi gizli sorusunu, id, isim soyisim verenlere e postalarını verseler ya
12-16-2011, 09:19 PM
varsa böyle bir şey değiştireyim bari 

01-02-2012, 01:11 AM
Bole bişey Var ancak Dediğiniz Gibi Yeni Açılan Hesaplara.
Yeni Hesap Alınırken Artık Takma Ad Diye Bir Soru Sormuyor. Bunun Yerine Açılan Yeni Hesaba Kendi Kafasına göre "player" ile başlayan bir nick veriyor. Tabi Böyle Oyunca Oyuncular Bu Nickleri Değiştirmek İçin Nc ye ihtiyac duyuyorlar.Bunun İçin Başlatılan bi Uygulama Yani
Benim Sizin Gibi Oyunculara verilmiyo veya Dağıtılmıyor. 
Yeni Hesap Alınırken Artık Takma Ad Diye Bir Soru Sormuyor. Bunun Yerine Açılan Yeni Hesaba Kendi Kafasına göre "player" ile başlayan bir nick veriyor. Tabi Böyle Oyunca Oyuncular Bu Nickleri Değiştirmek İçin Nc ye ihtiyac duyuyorlar.Bunun İçin Başlatılan bi Uygulama Yani
Benim Sizin Gibi Oyunculara verilmiyo veya Dağıtılmıyor. 
01-19-2012, 12:22 PM
YENİ AÇILANLARDAN KASIT ESAS FORUMDA YAZIYOR PLAYER ISMI VERILEN OYUNCULAR ACCOUNT BOLUMDEN NICK CHANGE ILE DEGISTIREBILIRLER 

01-26-2012, 08:12 PM
aynen çok saçma
Sayfalar: 1 2