Arkadaşlar bi sorum olacak g1 almayı düşünüyorum 16,50 tl olanından ama bi sorum var acaba üyelere özel silah açılacak mı açılacaksa hep açıkmı kalacak yoksa zamn dolduktan sonra kapanacakmı tekrar....
G1 Kredisi aldığında G1 marketinden istediğin silahı alırsın. G1 Kredisi zamanlı değil paradır

tamam onu biliyorum da hani g1 30 günlük flan olayı varya onu diyom 30 dolduktan sonra tekrar kapanacakmı yoksa hep açıkmı kalacak...
Kardeşim yanlış anlamadıysam Premium ile karıştırıyorsun sen..
G1 site de geçerli olan bir para birimidir ve kullanım süresi yoktur.
Senin dediğin süreli olanlar Premium..
Premium paketleri
G1 Kredileri
kısaca arkadaşım ne yapmam lazım oyundaki silahları açmak için.... olursa bide hep açıkmı kalacak yoksa kapanacakmı bi sonra...
Bak şimdi sana şöyle izah edeyim. Oyundaki silahları açmak için özel üyelik olan premium üyelik edinmen lazım. Bunların süresi var 1 ay, 3 ay vs..
Premium üyeliğin bitene kadar satın aldığın silah açık kalacaktır. Ha şöyle oldu, premiun bitti ama silahın daha 15 günü var, bitene kadar devam eder. Ama 5th slot silahı olmaması lazım. Çünkü pre bitişi ile 5th slot ta biter. Soruların varsa burdayım.
retkit bence oyunda dinarın varsa 3günlük gold al 3,5 tl sonra istediğin bir 3.slot silahını al dinarın varsa istediğin kadar sonra oyunu premıumsuz oyna şahsen ben öyle yapıyorum ve çok memnunum