Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Film Öneri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Benim nickimden belli oluyor sinema bağımlısı olduğum.

10 Things I Hate About You ve The Girl Next Door filmlerini izle, mutlaka izle. Ondan sonra istediğin tarzda filmler mi bana bi' şekilde bildir.

Gençlik demişsin adamlar Source Code önermiş, anasını satayım. AHAHA.
(12-17-2011 12:37 AM)Star Yazılan: [ -> ]Friends with benefits izle, içerisinde birazcık seks sahneleri var ama olsun victory.gif

21. yüzyılın Hollywood'un da, içinde seks sahnesi olmayan bir film göremedim ben henüz. Ayrıca, iyi ki varsın seks.
(12-17-2011 12:40 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Benim nickimden belli oluyor sinema bağımlısı olduğum.

10 Things I Hate About You ve The Girl Next Door filmlerini izle, mutlaka izle. Ondan sonra istediğin tarzda filmler mi bana bi' şekilde bildir.

Gençlik demişsin adamlar Source Code önermiş, anasını satayım. AHAHA.
(12-17-2011 12:37 AM)Star Yazılan: [ -> ]Friends with benefits izle, içerisinde birazcık seks sahneleri var ama olsun victory.gif

21. yüzyılın Hollywood'un da, içinde seks sahnesi olmayan bir film göremedim ben henüz. Ayrıca, iyi ki varsın seks.

The Girl Next Door İzledim Güzel Film Smile Zaten yabancı film arıyorum bula bilsen sen bulursun önceki konuda adam bana gitmiş aksiyon film önermiş komedi yerine.
The Girl Next Door'u izlediysen, 10 Things I Hate About You izle.

Ardından, Road Trip izle. Şunları bir tüket, ondan sonra ben buralardayım.
(12-17-2011 12:52 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]The Girl Next Door'u izlediysen, 10 Things I Hate About You izle.

Ardından, Road Trip izle. Şunları bir tüket, ondan sonra ben buralardayım.

Teşekkür Ederim Dostum Şu Konuda 2 Kişi Konu İle Alakalı Cevap Verdi Biride Sensin.
Lafı bile olmaz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler