Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WTR Minecraft Bot Yarışı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler Cumartesi günü Minecraft oyununda hamachi üzerinden bir bot yarışı düzenlemeyi düşünüyorum.

Format :

Zorlu bir su parkurunu derme-çatma bir botla geçmeye çalışacaklar. Tüm üyelere 5'er bot verilecek. Tüm botları kırılanlar elenecek. Sırasıyla bitirenler ödülünü alacaklar.

Kurallar :

• Bütün Forum Üyeleri Katılabilir.
  • TeamSpeak şarttır. Gerekli bilgiler o gün verilir.
  • Yarışmalarda üyeleri rahatsız edecek davranışlarda bulunanlar, Mapı bozanlar serverden banlanır ve Forum üzerinde uyarı alır.

Ödüller :

1. gelen üyemize +30 Rep Puanı
  2. gelen üyemize +20 Rep Puanı
  3. Gelen üyemize +15 Rep Puanı
    Katılan Herkese +10 Rep Puanı

Map Durumu : Hazır
Olası Map : Hazırlanıyor

Olası Durumlar: Katılımın beklendiğinden fazla olması halinde , lavlar üzerinde koşu yarışına geçilecektir. Çünkü bot kontrolü zor olduğu için kargaşa çıkabilir Smile

Parkurumuz :

[Resim: 20111215231942.png]

[Resim: 20111215232020.png]

[Resim: 20111215232037.png]

[Resim: 20111215232046.png]

Katılmayı düşünen arkadaşlar yorum atsın. Uygun olacağınız saati belirtin ki ona göre zamanı belirleyelim.

Dipnot: En az 5 katılım olursa etkinlik gerçekleştirilecektir.
Hamachi üzrinden nasıl oynanıyor anlatırsan sevinirim Smile
(12-15-2011 10:17 PM)inanc Yazılan: [ -> ]Hamachi üzrinden nasıl oynanıyor anlatırsan sevinirim Smile

Server kuruyorum, Multiplayerden benim IP mi yazarak bağlanıyorsun bu kadar Smile
cumartesi öğlen dershaneden geldiğimde gelebilirim daha hiç oynamadım sırf katılım olsun diye gelicem.
Ben de bu aralar pek giremiyorum. Saat kaç gibi olacak ayarlayabilirsem gelirim ?
(12-16-2011 12:09 AM)Decoy Yazılan: [ -> ]Ben de bu aralar pek giremiyorum. Saat kaç gibi olacak ayarlayabilirsem gelirim ?

Map hazır, yarın bir ara test edelim.

Eventi cumartesi yapalım. Saati ayarlarız.
Oyun hoşuma giderse katılma ihtimalim var.beyfendi
Cumartesi günü katılma ihtimalim var.sadece hamachiden nasıl gireceğimizi anlatman yeterli Smile
Ödüller baya iyiymiş 2 elim kanlı olsa gelirim :=)
Referans Adresler