Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternetten Alış -Veriş 2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Garanti Bankasının Tunceli Bayiine gittim ilk başta internetten alış-veriş yapamassın paracard'la dediler.Alogarantiyi aradım internetten kendiniz sanal card açınız internet şubeceliğinden dediler yaptım,fakat gittigidiyorda alış veriş yerinde.bu hatayı veriyor.
Bankanız 3D Güvenlik sorgulaması sonucunda olumlu yanıt vermemiştir. Lütfen tekrar deneyiniz!

Bir bilgisi olan varmı
3D guvenlik sorgulaması bankaların kimlik dogrulaması icin kullandıgı bir uygulama.Yanlıs bilmiyorsam 3D ekrana kart sifreni ve CVC2 denen bir numarayı girmen gerekiyor.Yada sen en iyisi bankayla irtibata gec 3D secureyi kaldırt.
Sanrm en iyisi o gittim subeye adamlar benden cahil
sanal kart'ı herkes kabul etmeyebilir. GG kabul ediyormu emin değilim. Zamanınca click and buy canımı okumuştu. İnternet Şubesine girip 3D Secure ayarları var onu aktif yapman lazım. Sanal kart içinde yapman lazım.
(12-16-2011 12:09 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]sanal kart'ı herkes kabul etmeyebilir. GG kabul ediyormu emin değilim. Zamanınca click and buy canımı okumuştu. İnternet Şubesine girip 3D Secure ayarları var onu aktif yapman lazım. Sanal kart içinde yapman lazım.

İnternetten alış-verişi

Aç-kapat diyor açtım ama sonuç aynı Sad
Kartı 3D'ye kayıt ettirmen gerekiyor. GG ve bir çok sitede bu işlemi otomatik yönlendirmelerle yapıyorlardı. Sanal kart olduğu için böyle bir uyarı verdi sanırım.

Aşağıdaki adresten 3D'ye kayıt olabilirsin;
https://3dsecure.garanti.com.tr/acs/enroll

Yukarıdaki bağlantı paracard için geçerli. sanal kart için geçerli mi bilmiyorum.

Sanal kart için 3D sayfasında söyle bir şey yazıyor;
Alıntı:SANAL KARTIM İLE KULLANABİLİR MİYİM?

Garanti Bankası Sanal Kart ve Sanak Kredi kartları Uluslararası Güvenlik Platformu uyumludur.444 0 333 numaralı telefonumuzdan veya internet bankacılığından şifrenizi alıp, Sanal Kartınız ile UGP işleminizi yapabilirsiniz.

Sen en iyisi bankayı ara "sanal kartım var bunu nasıl 3D'ye kayıt yaptırabilirim?" diye sor.
şifre istiyo ama bana şifre falan vermediler.
(12-16-2011 03:08 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]şifre istiyo ama bana şifre falan vermediler.

bankayı ara akif ordan halledersin
(12-16-2011 04:04 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]
(12-16-2011 03:08 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]şifre istiyo ama bana şifre falan vermediler.

bankayı ara akif ordan halledersin

bende cenabet şansı var aradım bankayı bütün köntürümü yediler sürekli bi müşteri temsilcisine bağlıyolar.Arkadaşın kartı var her zaman netten alış -veriş yaptığı ondan alıyım dedim onunda bankayı arayın telefon numarasını güncelleyin diyor.
Referans Adresler