Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Odadan atma :@
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ya yok böyle birşey 5 dakika önce 58 kişi öldürdüm 4 kere öldüm hackım filanda yok biri durduk yere attı gitti 1 levellik exp Ss.gif ya buna bişi yapsınlar yeter 2 saat emek verdim serefsizin biri geldi attı durduk yere gitti expler.180 günlük gold preler atsın Angry
Fazla takmamak lazım oluyor arada banada Big Grin ama artık girmiyorum nerdeyse ben
aynen ya çok sinir bozucu bişey
geçenlerde alberon oynuyorum 40-2 gidiyordum (ayıptır söylemesi sniperim iyidir) beni eskilerden bilen bilir hek mek açmam Big Grin çekemeyen 2-3 kişi kickledi 3-4 sefer atılmadım sonra wh dediler opk dediler attılar çok sinirlenmemek lazım o atanlar oyunu bilmeyen dengesiz insanlar Smile
öyle atan insanlara genelde sövüyorum Big Grin
evet valla haluk ben senin gibi kaldıramıyorum gerçekten bende önüme geleni söylüyorum çok siniz bozucu mesala karşı takımdakini vuruorum o bizim takımdakilere sölüo atın şunu hack dio bizim takımdaki salaklarda kanıyor atıyor Ss.gif
İnanamıyorum dünyanın sonu Sad
Big Grin yok canım o kadar değilde çok sinir bozucu bir şey bide mesala hei yada uçak aldın diyelim seni hemen odadan atıyo uçak için :Ss.gif
Referans Adresler