Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock ve Laptop İlişkisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Selamlar,

Arkadaşlar ben oyunu tekrardan indirdim. "Canım fena şekilde oynamak istiyor, oynamalıyım!" diyorum ve;

Oyunun bu lanet olası şeyde kasmaması için ne yapmalıyım? Biliyorum Laptop oyun oynamak için değildir, amma ve lâkin işin içinde Warrock olunca bu dayanılmaz oluyor. Bi' yardım edin dostlar.

Not: Bana şimdi gelip oyuna 1-2 yıl önce başlayanlar "yok özelliklerini düşür, yok efektleri kapat, bilmem ne yap" demesinler.

Teşekkürler.
bana göre ram ve ekran kartın yüksek olsun kasma falan yasamazsın Smile
o laptopla falan alakası yok en baba bilgisayarı getir bazen kasıyor Big Grin
İnan ki yazın full ayarda oynadığım laptop'um şuan en düşük ayarlarda vs'de kasıyor. Smile
Hala hata vermiyorsa pc hızlandırıcı programlar deneyebilirsin.
Warrockdaki kasmanın bilgisayar ozellikleriyle direk alakası yok bi kere ekran kartının gpusu(islemcisi) warrockda cok az kullanılıyor bunu arkadasımla test ettik gtx580 ile MSI afterburner tarzı programlarla ; Warrocka ekran kartı kullanımı Wolfteam , Point Blank tarzı oyunlara gore cok az.Ha islemcisi i7 2600 rami 8 gb olupta Warrockda kasan varmı var.Eski leptoplarıyla oynu kasmadan oynuyan arkadaslarım var hala.

-Advanced System Care kullanabilirsin
ben laptopda kasmıyor normalde ama herkesin dediği gibi bazen en kral laptop dahi olsa kasıyor
laptopda saatlerce oynayıpda kasıyor demeniz saçma önce önlemlerinizi alın sonra dert yakının laptoplar oyunlarda çabuk ısınır fan almanız gerekir eğer ki ısınma olmuyor diyorsanız gereksiz programları kapatın ve ekran kartınızı güncel tutun... belkide sorun pc de değildir sorun internetinizdedir internet hızınızı kontroledin
fan derken coolermı demek istedin kardeş?
Mustafa, boş konuştun kardeşim. Bence yazdıklarını sil.
Ben sana "oyunu oynadım-oynadım, kasmaya başladı." demedim ki, sen şimdi gelip burada saçma sapan şeyler söylüyorsun.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler