Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Vatandaşlık Almak İstediğiniz Veya Yaşamak İstediğiniz Ülkeler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar yaşamak istediğiniz ülkeler vardır bazı arkadaşların akıllarında benim mesela amerika'da yaşayıp vatandaşlık almak. Smile

NOT : YAŞAMAK İSTEDİĞİNİZ ÜLKE ANKETTE YOKSA KONU ALTINA YAZABİLİRİSİNİZ.

Amerikan vatandaşlığı alınması konusunda bilgisi olan bana detaylı olarak ö.m. söyleyebilir mi Smile Nasıl Alınır ? Amerikada Yaşam Şartları Nasıldır ? Vergi Yüksek midir Az mıdır ? İş olanakları nasıldır ? Otomobil , Ev vb gibi şeylerin fiyatları pahalı ve ya ucuz mu ? Bilen arkadaşlar söylerlerse çok yardımcı olurlar bana Smile
-İzlanda
-İrlanda

fakat ikisi de ankette olmadığı için, diğer bi' favori ülkem olan Kanada.
(12-12-2011 04:03 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]-İzlanda
-İrlanda

Max. 11 tane koyabiliyorum yoksa akla gelebilicek bütün ülkeleri koyardım.
(12-12-2011 04:06 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(12-12-2011 04:03 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]-İzlanda
-İrlanda

Max. 11 tane koyabiliyorum yoksa akla gelebilicek bütün ülkeleri koyardım.

Seni suçladığım yok hacı. Kurallar, kurallar, kurallar. Canları cehenneme.
Amerika paran varsa guzel hersey ucuz ama yoksa surunursun : ) Hastanede atarlar paran yoksa hersey dısardan goruldugu gibi degil.

-Kanada isaretledim.
Ben multiplayer bir oyun yapıp gelen paralarla hayatın dibine inmek istiyorum. Zaten hayat dediğimiz boş bir kutu ne kadar anlamlı olabilirki, onu anlamlı yapan bizler ve yaşadıklarımız değil mi? E öyleyse Dünya'nın her tarafında bir serüven yaşamak gibi bir hayalim var
Hepsine gidip görmek isterdim ama İtalya daha cazip geldiği için onu işaretledim
şahsen kanada isterdim orda diğer avru ülkelerine nazaran kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyormuş bide kişibaşı milli gelirde yüksekmiş diyebilirim bide güzel ülke kardeşim hertaraf yeşillik insanın içi açılıyor Big Grin
Sibirya dolayısıyla Rusya Smile kar-kış hoşuma gidiyor Smile
(12-13-2011 01:01 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Sibirya dolayısıyla Rusya Smile kar-kış hoşuma gidiyor Smile

İzlanda'nın başkenti olan Reykjavik, dünyanın kutuplara en yakın başkenti biliyorsun değil mi? Yani, Rusya'dan daha sağlam bi' soğuk var İzlanda'da.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler