Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Komik Resimler ( Devamı Gelicek )
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[img][Resim: screenshot000a.jpg] Shot at 2011-12-11[/img]

[Resim: screenshot001qzv.jpg]

Devamı gelicek Big Grin
İlk resmin neresi komik ?
begendiysen yorum yaz onu geç yakaladım arkadakinin sniperi öndekinin işte devamını blionz
(12-11-2011 09:45 PM)ardasparrov99 Yazılan: [ -> ]begendiysen yorum yaz onu geç yakaladım arkadakinin sniperi öndekinin işte devamını blionz

Blionz değil biliyosunuz veya biliyorsunuz.
xD her şeye karışma bu benim yazı tipim istr ble yzrm ister böyle yazarım türkçe dersi forumu değil burası konuya bak gzlse güzel de değilsede karışma
[Resim: 36522.jpg]

Caunter Strike hatırlattı bana Smile
(12-11-2011 10:05 PM)ardasparrov99 Yazılan: [ -> ]xD her şeye karışma bu benim yazı tipim istr ble yzrm ister böyle yazarım türkçe dersi forumu değil burası konuya bak gzlse güzel de değilsede karışma

Her forumun olduğu gibi bu forumunda kuralları var sen burda böyle Türkçe'yi katlederek yazı yazamazsın Wink
(12-11-2011 10:05 PM)ardasparrov99 Yazılan: [ -> ]xD her şeye karışma bu benim yazı tipim istr ble yzrm ister böyle yazarım türkçe dersi forumu değil burası konuya bak gzlse güzel de değilsede karışma

Kuralları oku o zaman.

(12-11-2011 10:05 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Türkçe ile ilgili Kurallar

Kural 1-) Diğer bir çok site gibi bu konuda çok yaptırımcı olmayacağız vede üyeleri sıkmayacağız
Kural 2-) Buna rağmen "q,w,x" gibi harfleri çok gerekmedikçe kullanmayaya çalışınız.
Kural 3-) Mesajınızı veya Konunuzu büyük harfler ile yazmayınız.
Kural 4-) Mesajınızın tamamını renkli, italic veya bolt olarak yazmayınız.
Kural 5-) Bir büyük bir küçük harf kullanmayınız
Kural 6-) Uzun lafın kısası öğrencilik hayatınızda öğretmeninize nasıl bir kompozisyon yazıyorsanız üzerine bir şey katmadan yazarsanız hem siz hem biz mutlu oluruz. Bu sitedeki hiç bir görevli ( mod veya admin ) sizin yaptığınız imla hatalarını kovalamayacak. Eğerki vasat bir dil ile yazıyorsanız cezasını çekersiniz ama unutmayınki biz sizin Türkçe öğretmeniniz değiliz. Burdaki herkes kendi özel hayatından bir şeyleri bu siteye veriyor onun için bu tür konuları çok didiklemeyeceğiz vede siz üyeleride sıkmayacağız. Umarım bu iyi niyetimizi suistimal etmezsiniz.
Sana karışmayacağım ama yazı şeklini düzeltsen ileriye dönük bir yatırım yapmış olursun Wink
Dostum bu FORUM KURALLARInı okumadan burada barınamassın !

Doğru konuşmasını öğren bay ergen türkçeni kullanmasını öğren öncellikle değerini bil ! Ne zor şartlar altında oluşturuldu bu ülke , vatan , dil ! Sen bunun değerini bilmiyorsan sorun sende vardır.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler