(12-11-2011 07:33 PM)Jaloux Yazılan: [ -> ]
Herkes sen mi? Ben inci sözlüğe hiç girmedim girmem de uğraşmam yani boş işlerle çünkü boş insan değilim. + boş insan olmadığım için senle de uğraşmayacam. Hadi öptüm görüşürüz.
on my f*ckin' face. çok fena oturttun hacı. ilkokul laflarıyla.
(12-11-2011 07:23 PM)Jaloux Yazılan: [ -> ]ben geri bile saymadım umrumda bile değildi çünkü biliyordum hiç bir şeyin olmuyacağını bazı çocukları kandırmışlar işte onlar da buralarda ötüyordu ama şimdi sesleri çıkmıyor...
Ergen uydurması diyorum ben sadece..
(12-11-2011 07:41 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ] (12-11-2011 07:33 PM)Jaloux Yazılan: [ -> ]
Herkes sen mi? Ben inci sözlüğe hiç girmedim girmem de uğraşmam yani boş işlerle çünkü boş insan değilim. + boş insan olmadığım için senle de uğraşmayacam. Hadi öptüm görüşürüz.
Oturturum çok fena acımam Uğurcum bilmiyor musun ?
(12-11-2011 10:20 PM)Jaloux Yazılan: [ -> ] (12-11-2011 07:41 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ] (12-11-2011 07:33 PM)Jaloux Yazılan: [ -> ]
Oturturum çok fena acımam Uğurcum bilmiyor musun ?
Patlicanın oturtmasını güzel yaptığını biliyordum, bunu tekrar tekrar söylemene gerek yok. İnsanları kucağa oturtmak için tecrübe gerek.
Sigortalatmak başka ergolatmak başka, ergoooo.