Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesabıma Bedava Retail Geldi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Warrock korenaa dün girmedim forumdan banlanmıştım sebepsiz yere moralim bozuktu haksızlığa gelemiyorum bide sinir hastası olunca bu yaptığınız çok dokundu neyse warrock giriyim dedim itemlerinizin aks74u ve aw50f camo bitti dedi bende item shopa girip bişiler alıyım dedim bi baktım 8. slot silah var bir tıkladım her branşta 2 şertane silah var inanamıyorum gerçekten ve hepsi bedava kalıcımı hiç bilmiyorum Sad Cash 0 gördüğünüz üzere ben hiç bişi almadım kendinden geldi. Gözlerime inanamıyorum.

Silahların süresi sınırı yok Smile

[Resim: 10ur6.jpg]

[Resim: 10url.jpg]

[Resim: 10urv.jpg]

[Resim: 10urz.jpg]

[Resim: 10us9.jpg]

[Resim: 10usf.jpg]

Forumda online olabilirsem banlamazsanız eğer kore vatandaşlık numarası bulursam yani kssn forumda bedava kore hesabı dağıtımı yapabilirim korece bilen arkadaşım var.
8. slotta beretta Big Grin
(12-10-2011 07:59 PM)Star Yazılan: [ -> ]8. slotta beretta Big Grin

Hocam 100 k dinar vardı harcadım 99 k felan oldu üzülüyodum item shopa girdim dedim acaba şaşımı oldum yanlışmı görüyorum ama gerçek oynuyorum silahların süreside yok normalde sürresi olur retail sanırım. Başka kimsede yok Smile
Başar'ın multi hesabı bu banlayın.
(12-10-2011 08:17 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Başar'ın multi hesabı bu banlayın.

Sarp yediremiyon demi
Başar niye banlanmıştı ki?
Böyle bir şeyin olması imkansız yeni hack falan mı bu? ya da bug
(12-10-2011 08:36 PM)killerbey3 Yazılan: [ -> ]Başar niye banlanmıştı ki?

Sarp turgay emek isimli admine emir vermiş oda onun kölesi gibi hemen banlamış sildim sarpı banlasın umrumdamı başka warrock forumuna giderim.
Ne emiri ? Multi hesap olduğunu belirttim. Turgay veya TRWarrior gerekeni yapmış.
la nasıl geldi hepsi bize hiç gelmior
Referans Adresler