Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sebepsiz yere forumdan banlandım ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Banlanma nedeniniz Multi ~ Volkan diye bişey yazıyor forum nickim ßaşaŕ ilk kez kayıt oluyorum neden banlandım ? Kimseye küfür etmedim bişey yapmadım sebep ney ?
Banlarken oluyorsunuz burda şimdimi kimse yok Sad
Nası bi forum kimse yokmu durduk yere neden ban yiyorum kimse açıklamıyıcakmı
Çoklu üyelikten dolayı banlanmışsın.

İki ihtimal var;
1. Daha önceden banlandın ve yeni üyelik(ßaşaŕ) açtın,
2. Ip adresin önceden banlanan bir üye ile aynı.
Daha ilk kez üye oluyorum kardeşim oda warrock koreye başladım ondan warrocka 6 aydır girmiyorum ben daha yeni girmeye başladım bi karışıklık var şimdi yeni üyelik açtırtmayın boşu boşuna açın üyeliğimi
Neden bukadar az online kişi olduğu şimdi anlaşılıyor.
(12-08-2011 11:45 PM)banlandım Yazılan: [ -> ]Daha ilk kez üye oluyorum kardeşim oda warrock koreye başladım ondan warrocka 6 aydır girmiyorum ben daha yeni girmeye başladım bi karışıklık var şimdi yeni üyelik açtırtmayın boşu boşuna açın üyeliğimi
Neden bukadar az online kişi olduğu şimdi anlaşılıyor.

az kişinin online olup olmaması deil sorun bu konu hakkında kimsenin yorum yapmak istememe özgürlügü bu bana göre yetkili birileri ile ö.m aracılıgı ile iletişim kur.
Bu forum adaletli bir forum kimse boş yere banlanmaz asla muhakak bir şey vardır örnek forum verdirtme bana kardeşim. Smile
(12-09-2011 01:56 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Bu forum adaletli bir forum kimse boş yere banlanmaz asla muhakak bir şey vardır örnek forum verdirtme bana kardeşim. Smile

Ne olacakmış daha yeni üye oldum ve yeni üye olduğum bir siteden durduk yere ban yedim gördüğümde şok oldum zaten biri şunun nedenini açıklayabilirmi admine ö.m attım oda yok piyasada.
(12-09-2011 02:36 AM)banlandım Yazılan: [ -> ]
(12-09-2011 01:56 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Bu forum adaletli bir forum kimse boş yere banlanmaz asla muhakak bir şey vardır örnek forum verdirtme bana kardeşim. Smile

Ne olacakmış daha yeni üye oldum ve yeni üye olduğum bir siteden durduk yere ban yedim gördüğümde şok oldum zaten biri şunun nedenini açıklayabilirmi admine ö.m attım oda yok piyasada.

Herkesin bi yatağı yastığı yorğanı var hepimizin oldugu gibi adamında her insan gibi uykuya ihtiyacı var işleri vardır belki adminde dahil sabah olsun çözersin acele ediyorsun bence iyi geceler.
Bak atarlılık yapıp burada ahkam kesme muhakak bir şey vardır diyorum sabırla bekle açıklama yapılır ne sabırsız şeysin.
Cezayı veren kişi mutlaka araştırıp banlamıştır. Yalnız aklımda biri var galiba o yüzden banladı seni. Forumda bsrn diye biri vardı şu script hack yapan birinin akrabası mıydı neydi öyle bir şeyler hatırlıyorum vardı öyle biri.
Neyse siz kafanıza göre forum yönetmeye devam ederseniz yakında konu açmayı bırak post atıcak üyeniz kalmaz warrock forumlarına kayıt olmakla en büyük hatayı yapmış oldum zaten güle güle.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler