Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Foruma Özel İddaa Alanı ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaşlar uzun zamandır WTR'ye farklı bir şeyler eklemeyi düşünüyorum. Aylar önce motorsporları ile ilgili bir projem vardı ama uğraşmak istemediğim için vede çok zaman alacağı için vaz geçtim. Şimdi ise bir İddaa projem var. Şifreli bir bölüm açılacak, yani istemeyenler konuları asla göremeyecek.

Forumda isteyenler kendi yaptıkları yada önerdikleri İddaa kuponlarını konu açarak yazacaklar. Ayrıca bir sistem geliştirecez. Herkesin kuponunun tutma yüzdesi hesaplanacak. Ayrıca bugüne kadar kazandırdıkları + kaybettirdikleride olacak. Bu tip meraklılarına bir sistem geliştirdim fikirlerinizi merak ediyorum.

Olumsuz düşünce olarak lütfen haram falan yazmayın, tamamen legal olan bir olayla ilgili fikir paylaşımlarının olacağı bir yan platform olacak. İstemeyen zaten girmez zaten.

Bir diğer beklediğim için tepki ise Warrock forumu oluşu vede amacından sapması olabilir. Evet teknik olarak doğru ama açıkcası ben ve pek çok forum admininin Warrock'la alakası kalmadı. Zaten Türk Adminlerin G1'den ayrılmasından sonra pekte buralarla alakamız kalmadı desek yeridir en azından kendi adıma bunu diyebilirim. Oyunun geleceğinide parlak görmüyorum açıkcası vede sonuç olarak elimizde 15.000 kişilik bir topluluk var( Şimdi baktım 21.000 olmuşuz ). Az çok birbirimizide bu ortamdan tanıyoruz. İddaa'ya meraklı olan bir çok kişiyide gerek bu forumda gerek diğer forumlarda görüyorum. Moderatörler zaten Warrock'la iligli bölümlerede bakıyorlar ama ek olarak böyle bir bölüm açılması yönünde bir projem var vede fikirlerinizi merak ediyorum. Lütfen evet yada hayır derken fikirlerinizi paylaşınız.
Gayet güzel olur Turgay. Ben pek bunlarla ilgilenmiyorum ama tanıdıklarıma iletiyorum forumda gördüğüm maçları yatar ya da yatmaz gibisinden yorumlar yapıyorlar. Eğer böyle bir bölüm açılırsa bence çok güzel olur.
Kesinlikle süper olur.
tamamen güzel bi düşünce tebrik ediyorum seni kardeşim yani türkiyede artık herkes futbolla yatıp futbolla kalkıyor böyle bi toplumda dolaylı olarak iddada oluyor bu gayet doğal.bence böyle bi sistem olmalı
Hani birde liste düzenleriz, En çok kazandıran kişiler falan gibisinden bir yarışma gibi bir liderlikde olur =) Bugüne kadar mesela yaptığı kuponların maliyeti 300 liradır ama 410 lira kazandırmıştır gibisinden. Veya banko ufak kuponlar oynayanlar içinde kuponlarının %40'ı tutuyor gibisinden bir olay yapabiliriz.
İddaa üzerine o kadar site varken oldukça gereksiz bir uygulama olacaktır...
dostun sen onu bunu bırakta ne zaman sitemizde görecez bu sistemi tarihtan bahset Big Grin
(12-08-2011 06:13 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]İddaa üzerine o kadar site varken oldukça gereksiz bir uygulama olacaktır...

Doğrudur iddaa üzerine siteler var ama ben bir sürü kişi foruma sadece gündemi takip etmek için giriyor. Ünlü iddaa yorumcuları için bahsettiğim gibi kazanma yüzdesi gibi hesaplamaların olduğu sistemler var ama üyeler için öyle bir şey varmı bilmiyorum ama en azından kendi aramızda böyle ufak bir şey yapılabilir gibime geliyor.

(12-08-2011 06:14 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]dostum seni bunu bırakda ne zaman sitemizde görecez onu tarihten haber ver Big Grin

Kaba taslak bir ufak bir şeyler yapıyorum şuan ama bu konuya yeterince yorum gelmeden foruma açmayacağım o bölümleri.

Birde fake hesaplar için 50 mesajın altındakiler için iddaa kupon konusu açtırmayacam.
Güzel olur aslında ne zaman yapılacak ?
tamam dostum ben bekliyorum büyük merakla Wink
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler