Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Burak Kandöker intro logo tarz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bykeshan22tr (Şafak) Benim için değerli Kardeşimin ricası üzerine yaptım iyi seyirler

Güzel youtubede görmüştüm daha önce bu free teamplateleri after effects de nasıl düzenliyoruz anlatırsan bizde yaparız çok zor bişey değilmiş aslında.Zaten hazır yapılmış sadece yazıları yazıyorsun öyle işte.
Evet Plug in ler ücretli Smile açabilmen için plug in gerekliSmile yeterli sanırım program kayıt işlemi de 5 sn lik intro 1 saati buluyor 4 gb ram ile.
Evet Plug in ler ücretli Smile açabilmen için plug in gerekliSmile yeterli sanırım program kayıt işlemi de 5 sn lik intro 1 saati buluyor 4 gb ram ile.

Burak Kandöker

Çok ısrar ettim şafak abi olmasaydı yapmayacaktın muhtemelen Smile Yinede zaman ayırıp uğraştığın için teşekkürler çok güzel olmuş
(12-08-2011 05:26 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Çok ısrar ettim şafak abi olmasaydı yapmayacaktın muhtemelen Smile Yinede zaman ayırıp uğraştığın için teşekkürler çok güzel olmuş

Önemli değil...Dışardan birisine yapmıyorum normalde araya birisi girmedikten sonra beğenmene sevindim iyi akşamlar.
Güzel olmuş feyyaz abi eline sağlık.
Feyyaz eline sağlık çok güzel olmuş İlk giriş sahnesi baya güzel olmuş
Referans Adresler