Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ammo Alınca Yazılar Gİdiyor :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Dediğim Gibi Ammo Alınca Yazılar Gidiyor Buna Çözüm Varmı Sad? Resim Aşağıda..

[Resim: adszmm.jpg]
Çoğu kişide olan birşey.Çözümü yok sanırım....Ama beklece cevap veren çıkar =)
Çözümü Yok Peki.Diyelimki yanlıslıkla Aldım Napcm o zaman onu çözebilirmiyiz o anlık _?

TaTy

işletim sistemin Win7 mi ? eğer öyle ise yazılar kaybolur.
+nvidia ekran kartlarında olabiliyor
şu an için bir çözümü yok bunun , ne zaman patch gelirse o zaman düzelir.
hayır ya çözümünü bulurlar .. tabi warrock adminleri işini yaparsa bi dll yazarsa o sorun hallolur sanrım win7 işletim sistemin .. Win7 de yeni çıktığı için warrock win7 ye tam olarak hazır değil , bi kaç bug daha keşif ediceksin zaten (:
/O yapıp,ayarlara girip,kaydet dedikten sonra çıkınca düzelmiş olması lazım. :)Ben leptop'da oynarken aynı sorun oluyordu vista'da.Ancak şimdi windows 7 kullanıyorum böyle bir sorun yoktur.
neglector tşk ler olursa iyi oLur Smile İşin Kötü yanı işletim sistemi win 7 ekran kartıda nvidia Big Grin herkese bilgi için tşk ederim.
Ekran grafiklerin pek iyi değil, yazıların kaybolması normaldir.
Patch'i bekle, geldiğinde düzelir... Olmadı bir formatla halledersin, emin ol. Smile
(01-01-2010 04:31 AM)Slip-Up Yazılan: [ -> ]Ekran grafiklerin pek iyi değil, yazıların kaybolması normaldir.
Patch'i bekle, geldiğinde düzelir... Olmadı bir formatla halledersin, emin ol. Smile

Herşey pacht ve formatla olmuyor. Bilgisayarın ekran kartı ve rami oyun için çok önemlidir.
ammo aldıktan sonra gitmesi kimi ekran kartı kimi oyun hatası diyo ama oyun içinde gidermenin tek yolu var /o ile ayarlarını acıp kaydet diye ok verirseniz düzeliyo aynı sorun bendede var şimdilik geçici bi çözüm ama inşallah direk çözüm yolunu bilen arkadaş cıkmıstır
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler