Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sizce Bu Sistem Nasıl
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Ben bütçeme göre şu siteden böyle birşey topladım sizce nasıl yeni oyunları kasmadan oynayabilirmiyim.
[Resim: xr1z.jpg]

Eğer sizin önerebileceğiniz bir sistem varsa verdiğim siteden toplayıp resim atabilirmi 100-200 dolar geçmesi önemli değil.
400 Watt kasa yetmez en az 600 watt güç kaynağı lazım.
Tamam sağol kardeşim.
boşver napcan oğlum oyun için pc mi topluyacan aptalmısın
amd önermiyorum . gtx460 ek güç ister 400 watt yetersiz gelebilir gigabyte ana kartlara da bakmanı öneririm iyi akşamlar.
400 Watt yetmez.AMD alcaksan X4 955 al işlemciyi.
(12-05-2011 09:29 PM)ataboreas Yazılan: [ -> ]amd önermiyorum . gtx460 ek güç ister 400 watt yetersiz gelebilir gigabyte ana kartlara da bakmanı öneririm iyi akşamlar.

AMD neden önermiyorsun ? Amd nin ne sorunu var sence ?
(12-05-2011 11:32 PM)Mustafa AKDOĞAN Yazılan: [ -> ]
(12-05-2011 09:29 PM)ataboreas Yazılan: [ -> ]amd önermiyorum . gtx460 ek güç ister 400 watt yetersiz gelebilir gigabyte ana kartlara da bakmanı öneririm iyi akşamlar.

AMD fiyat performans olarak daha iyi ornegin X4 Phenom 955 fiyatına gore iyi bir islemci ancak mimari olarak intel kesinlikle onde.Buna bulldozeri ornek verebiliriz o kadar reklam yapıldı heyecanla beklendi ancak testlerde i7 2600 k eline verdi bulldozerin ; hatta bazı testlerde i5 2500 k ' ya bile gecildi mimaride geri kaldıgı icin.
(12-05-2011 11:39 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]

AMD fiyat performans olarak daha iyi ornegin X4 Phenom 955 fiyatına gore iyi bir islemci ancak mimari olarak intel kesinlikle onde.Buna bulldozeri ornek verebiliriz o kadar reklam yapıldı heyecanla beklendi ancak testlerde i7 2600 k eline verdi bulldozerin ; hatta bazı testlerde i5 2500 k ' ya bile gecildi mimaride geri kaldıgı icin.

Big Grin D: iyide adamın yazdığı işlemciyle senin söylediğin işlemci eşdeğer mi sen gittin intelin en iyi işlemcisini söyledin ama adam ona eşdeğer bir işlemci söylememiş şimdi ne alaka bana burda inteli savunuyorsun aynı fiyata intele göre daha hızlı bir amd alabilirsin hiç bir sorunda çıkartmaz
(12-05-2011 11:48 PM)Mustafa AKDOĞAN Yazılan: [ -> ]
(12-05-2011 11:39 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]

Big Grin D: iyide adamın yazdığı işlemciyle senin söylediğin işlemci eşdeğer mi sen gittin intelin en iyi işlemcisini söyledin ama adam ona eşdeğer bir işlemci söylememiş şimdi ne alaka bana burda inteli savunuyorsun aynı fiyata intele göre daha hızlı bir amd alabilirsin hiç bir sorunda çıkartmaz

2600 k ile bir tutmuyorum tabiki : ) ) AMD fiyat / performans olarak daha iyi olabilir intele gore Demek istedigim intel aynı ghz aynı cekirdek sayısı oldugunda amdye gore mimarisi daha gelismis oldugu performans olarak cok daha iyi.Bunu anantech gibi test sitelerinde gorebilirsin.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler