Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hata Vermeden Oyundan Atma !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar oyuna giriyorum bir mapa giriyorum oynuyorum ve tam çatışma veya herhangi bir olayda hata vermeden oyun donuyor ve masaüstüne atıyor bazen hiç atmıyor 9-10 map bitirdikten sonra bazense 2 map bile oynamadan atıyor .

Win7 Ultimate / 32 bit kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim .
O bagzen banada oluyordu warrock exe. çalışmayı durdurdu die sonra format attım bi daha almadım hatayı ama format kesin sonuc olmaya bilir benimki şansa baglı bısey sanırım Big Grin yeniden yukle bi belkı eksik yuklenmıstır filan yükledinmi tekrar hiç.
Bide çözülmüş konulara bak orda bu sorunu yaşayan bi kaç kişi daha var konu açmışlar belki yardımcı olur.
En 5 sefer tekrar kurdum fakat sonuç yine aynı Sad Warrock .exe hatası bir kere geldi onu hallettim dedim bir de bu çıktı pre boşa gidiyor . Tam oyun sırasında donuyor oyun sonra kendisi masaütüne atıyor ve oyun kapanıyor .

Erdem Döşer

Bendede oluyor Patch ' te bir hata olabilir
Oyun ayarlarınıda minumum yaptım tam oyun sırasında donuyor sonra atıyor masaüstüne bu sebepten oynu bırakacam ya . Bir sorunu hallediyorsun diğeri çıkıyor
Referans Adresler