Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TTNet iyi gidiyor!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bundan iki sene evvel sanırım. MvP'de olduğum zamanlar. Teamspeak'te edilen muhabbet, yapılan espriler, patlatılan kahkahalar. O zamanlar da 8 MBPS NetLİMİTSİZ paketi yeni çıkmıştı TTNet'te. Geldi bizim Tiar tekrardan TS'ye, Oha laaaan! çok hızlı gibisinden nidalar atmaya başladı. Ben de bekle lan bende arıyorum şimdi diyerek geçtim 8 MBPS Net Limitsiz'e. Ama 8 MBPS mi? 10 MBPS mi hiç karar veremedim. Yoksa TTNet tüm altyapı yatırımlarını Silivri'ye mi harcamış? Bilemedim:

[Resim: dYL8q.png]
Saniyede 1.2 mb ve 682 mblik dosyayı 30 dakikada indirme, yuh Big Grin Oralarda internet santralimi var Big Grin
Bizde hala 50 kb ile indirelim.
indirme hızı torrentin kaynak sayısına bağlı yani kaç kişi bu torrenti gönderiyor.Ama mesala 2 kisi gönderse bu kadar hıza ulasamassın.
(12-04-2011 12:07 PM)byfelix Yazılan: [ -> ]indirme hızı torrentin kaynak sayısına bağlı yani kaç kişi bu torrenti gönderiyor.Ama mesala 2 kisi gönderse bu kadar hıza ulasamassın.

aynştayn mode: on.

birader, güvenilir ve sağlam torrent trackerlarından çekiyoruz, sen de bizi cahil yaptın.
Bende de var 8 mpbs. CODMW3 ü indir sen 25 Kb/s le. Windows 7 uyumluluk hatası versin.

Mutluyuz, bb.
8 mbite kadar olsada 10 mbit hız çekiyorum bende. TTNet'in gözünü seveyim !
[Resim: 1628950722.png]
Ben de yavaşlık sorunu çekiyorum be hacı. 8 mb sınırsız ama 1 kere 8mb hızla çalışmadı o
Ahh eski evim 16mbitle çekiyodum dosyaları. Şimdi santralden uzak bir yere taşındık. Burası kaldırmadı 16mbiti 12ye düşürdük.

Santrale yakınsan ve hattın iyi durumdaysa normal.
(12-04-2011 02:45 PM)MW3 Yazılan: [ -> ]Ben de yavaşlık sorunu çekiyorum be hacı. 8 mb sınırsız ama 1 kere 8mb hızla çalışmadı o

Aynen. Geçen gün öylesine Cod4'ü indiriyordum. Bir ara hızı 10kbye falan düştü...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler