Futbolda şike iddianamesi, başsavcılığa sunuldu. İddianame 16. Ağır ceza mahkemesine gönderildi.
*Serdar Adalı, Ahmet Ateş ve Tayfur Havutçu şike anlaşması yapmakla, Sadri Şener ile Nevzat Şakar ise teşvikle suçlanıyor...
*Aziz Yıldırım, haksız ekonomik çıkar sağlamak,6 kez nitelikli dolandırıcılık, 4 kez şike ve 3 kez de teşvik suçlaması ile isnat ediliyor.
*Sinan Engin, Melih Gökçek, Mahmut Özgener, Yılmaz Vural ve Emre Belözoğlu gibi toplam 83 isme takipsizlik kararı verildi...
*Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Sivaspsor, İstanbul BB, Mersin İY, Manisaspor, Giresunspor iddianamede ismi geçen kulüpler...
*Şike soruşturmasında Galatasaray'ın dosyası ayrıldı. G. Saray ile ilgili soruşturma devam ediyor.
En çok fenerbahçe ile dalga geçen kendi suçlarını görmeyen ezik insanların yüz ifadesini merak ediyorum ve diyorum ki biz yaptık siz yapmadınız mı?
Demekki dikkat edememişsin 400 sayfalık iddianamede GALATASARAY'ın adı bir kere bile geçmemiş.Bu yüzden GALATASARAY'lılığımla gurur duyarım..
Sonuç açıklanıncada böyle konuşabilicen mi donsuz ?

çok düzgün kulüpünüz varya
(12-03-2011 07:59 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Sonuç açıklanıncada böyle konuşabilicen mi donsuz ? 
çok düzgün kulüpünüz varya
Senin Türkçe'nden daha düzgün olduğu kesin be kuşum.Şimdi hayal kurmayı bırak ve gerçeklerle yüzleş biraz unutma ki TÜRKİYE'dir GALATASARAY..
Ulan 11 senedir ya hakem suçlu oldu yada şans bizden yana oldu. Sizi yenmekten bıktık biz. Buda mı şikeyle oldu ?
Ayrıca Sercan Yıldırım bugün son maçına girdi haberiniz olsun.
Ben diyorum ki gerçekten suçlu olan varsa cezasını alsın. Fenerbahçemizin oyuncularının şikeye karıştığını düşünmüyorum. Her bir maçını izledim ona dayanarak bu yorumu yapabilirim.
Türkiyedir Galatasaray olaylarını bırakın. 2000 yılında değiliz. 2011'deyiz. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
(12-03-2011 09:19 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Ulan 11 senedir ya hakem suçlu oldu yada şans bizden yana oldu. Sizi yenmekten bıktık biz. Buda mı şikeyle oldu ?
Ayrıca Sercan Yıldırım bugün son maçına girdi haberiniz olsun.
Ben diyorum ki gerçekten suçlu olan varsa cezasını alsın. Fenerbahçemizin oyuncularının şikeye karıştığını düşünmüyorum. Her bir maçını izledim ona dayanarak bu yorumu yapabilirim.
Türkiyedir Galatasaray olaylarını bırakın. 2000 yılında değiliz. 2011'deyiz. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
İlla 2000 yılında olmamız gerekmez bu her zaman hep böyledir fenerlilerin kendi cumhuriyeti vardır Galatasaray ise Türkiye Cumhuriyeti'nin temsilcisidir.Bir takımı yenmekle bir şey olmaz siz bunla sevinirsiniz.En büyük Türk takımını yenmek sizin başarınızdır ama Galatasaray'ın baştan beri kurulus amacı bellidir Türk olmayan takımları yenmek..Zaten bi takım kendi oyuncuları aracılığıyla şike yapmaz başka takımların oyuncuları aracılığıyla şike yapar.Madem 11 yıldır her sene yeniyordunuz Türkiye kupanız nerde o maçtada yenseydinizya.Geç bunları arkadaşım güneş balçıkla sıvanmaz..
Bir şey bir kere olursa şans, iki kere olursa isabet, üç kere olursa istikrardır.
Siz bizi evimizde 11 yıldır yenemediniz. Sonra böyle basit laflarla kendinizi avutursunuz.
(12-03-2011 09:40 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Bir şey bir kere olursa şans, iki kere olursa isabet, üç kere olursa istikrardır.
Siz bizi evimizde 11 yıldır yenemediniz. Sonra böyle basit laflarla kendinizi avutursunuz.
Peki 11 kere yendin aferin eline ne geçti ?
Açıkcası maçla aram çok yoktur birbirlerini top oynuyanlar yüzünden döven kişileride hiç sevmem bi çok şeyde bilmedigimiz daha neler var futbolda şike olmasıda normal umarım bütün kötü amaclı kullanılan fırsatlar bi an önce şike olayı gibi gün ışıgına çıkar