Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bugatti
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
VW nin tipi daha güzel, hele arka farları niyeyse çok hoş geliyor gözüme

Burak Kandöker

Aynen hep levent civarında dolaşıyor bjk kolejinin ordaki benzincide rastladım bir kez de 4. levent metrosunda görmüştüm fotoğrafını çekmek hiç aklıma gelmiyor

[Resim: wcsf.jpg]
Ahah öndeki mercedesin yarısı kadar, tümsekten geçtiğini hayal bile edemiyorum, giderken çat diye ses geliyormuş Big Grin
(12-03-2011 09:07 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(12-03-2011 02:48 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Bugatti fena tabi bagzı modellerinde aracı durdurmak için arkadan paraşüt açıldığını biliyorum Big Grin

biraz fazla Nfs izliyorsun. O dediğin olay Drag yarışlarında vardır vede başka hiç bir yerde yoktur. Aracı durdurmak için paraşütü açtın durdun, kim toplayacak o paraşütü nereye sokacaksın ?

(12-03-2011 08:24 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Bugatti arabası düz yolda üstüne yoktur ibresi sonu bulur ama virajlarda çok iyi değil açıkcası ve porsche , ferrari virajlarda daha etkili araçlar Smile Bugatti'de türkiyede bir tane var oda istanbulda satılık sahibini bekliyor 1.500.000 euro sanırsam.

2 tane olması lazım. Mavi olan bir tane Levent'te dolaşıp duruyordu veya Bebekte

paraşüt olayı hız denemelerinde kısa mesafede durması gerektiğinde konuluyor yoksa düz yolda ne halt edicen paraşütü
Kayseride bile var arka arkaya bugatti porsche lamborgini gördüm arkadaşlarla gidip durduk adamları sagolsunlar halden anladılar zengin p. pardon adamları bol bol fotoğraf çektirdik o koltuk o ibre o dizayn ağladım resmen
Vitesi de sevdin mi Mete Smile
(12-03-2011 11:00 PM)MW3 Yazılan: [ -> ]Vitesi de sevdin mi Mete Smile

Vitesle evcilik bile oynamışlar sevmek ne demek victory.gif
konvoyun arkasında bide kamyon vardı onun viteside sana göndericem
iğrençleşmeyin lan bide tebrik etmişler
lamborgini gallardoo bunları ezer geçer gibi geliyo hastayım o arabaya usta Big GrinBig GrinBig Grin

Burak Kandöker

bugatti lamboyu 5 e katlar 10 ekler kalanınıda geri viteste geçer
(12-04-2011 11:36 AM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]bugatti lamboyu 5 e katlar 10 ekler kalanınıda geri viteste geçer
pek bi bilgim yok ama gallardo görünüş açısından daha güzel bence o yüzden gönlümde onun geçmesi var Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler