Ömrümüzden bir yıl daha geçti ve ölüme bir adım daha yaklaştık. Bu gün geride kalan bir yılın istişaresini yapalım. 2009'da neler yaptık. Kaç tane dost kazandık,kaç dostumuzu kaybettik. Bu gece yatmadan olsun yapmakta fayda var.
Bayaa bi dost kazandım sayısı belli değil ama 2 dostumu kaybettim.
2009 benim için pekte eğlenceli bir yıl olmadı.Neden diye sorarsanız 2008'in ortalarında Warrock dediğimiz oyuna başladım 2009'a girdiğimizde delisi oldum ve bu oyun yüzünden dışarı çıkmadım ders çalışmadım.Bir yıl boyunca bu oyunu oynadım.Dışarısıyla ilişkim kopmak üzereydi ta ki 2 ay önce oyunu bırakana kadar.Oyunu bıraktıktan sonra düşündümde boşa geçirmişim o kadar zamanımı.Yazın bile dosdoğru denize girmedim bu oyun yüzünden.Oyundanda kazandığım doslarım oldu.İyi kötü anılarımız oldu.En güzelide bu siteyi buldum ve burdayım =).Ama 2010 bu yıl gibi olmicak.Benim için çok değişik olacak.Warrocktr devamm

Bol bol atış tutuş yaptım..
Bir çok sevgilim oldu oldu hepsini sırayla kaybettim

Bir tanesi benimle kalmayı tercih etti, beraberiz..
Mutlu geçirdim..
ÖSS stresi vardı üstümde öss çok yaklaştı...
Stresler artıyor...
İçimden geleni yazdım..
Dost benim için çok şey ifade eden bir kelime arkadaş dersek çok kazandım veya kaybettim ama dostlarım hem belirli ve ne kaybederim nede onları üzerim...
(12-31-2009 08:13 PM)cashboy8 Yazılan: [ -> ]Bol bol atış tutuş yaptım..
Mutlu geçirdim..
Stresler artıyor...
İçimden geleni yazdım..
Dost benim için çok şey ifade eden bir kelime arkadaş dersek çok kazandım veya kaybettim ama dostlarım hem belirli ve ne kaybederim nede onları üzerim...
Bendensin^^
(12-31-2009 08:13 PM)cashboy8 Yazılan: [ -> ]Bol bol atış tutuş yaptım..
Mutlu geçirdim..
Stresler artıyor...
İçimden geleni yazdım..
3 yıldır dostumsun Alper kardeşim gibisin bilirsin çok güzel yorumlamıssın .
bu sene yeni sinifa girdigim icin, 25 e yakin arkadas kazandim, malesef en iyi arkadaslarimdan birisini de kaybettim, malesef aylesi tr ye kesin dönüs yapti ;(
Dostum hala var ama arkadaş olarak birini kaybettim sadece bir event yüzünden

Bir çok dost kazandım, kazandığım gibide kaybettim. (Aslında onlar beni kaybetti.)
Bir çok kızla beraber oldum, şuan biri benimle beraber hala...
2009 yılı içinde bir çok parça yaptım ve 2 adet albüm çıkardım, bir çok ilçede sahne aldım, konser verdim.
Arkadaş ortamının sahtekâr olduğunu, ve bu devirde kimseye güvenilmemesi gerektiğini anladım.
Herşeyin üstesinden tek başıma geldim, kazanmam gereken herşeyi kazandım...
Şuan mutluyum, sağolsun kız arkadaşım bana hayatta mutlu olmayı, sevilmeyi ve sevmeyi öğretti.
Biraz maddi sıkıntı olmasına rağmen hayat devam etmekte...
Saygılar,
Volkan
2009 orta geçti diyebilirim. dostlarımı tam olarak tanıdım. herkesle beraber olunamayacağına kesin olarak inandım. ölene dek kimlerin beni bırakmayacağına emin oldum. warrock a gelirsek beni fazla meşgul etmedi. edemedi daha dogrusu. ygs lys nedeniyle fazla giremedim ama bos vakıtlerımde bana cok yardımcı oldu. umarım 2010 derslerımın ıyı gectıgı bır yıl olurda 2010 mezunu olurum ..
2009... dolu dolu geçti... lise sonun 2.dönemi ayrılık... öss çalışmaları yorucuydu... öss.. üniye başlamak... yeni arklar yeni dostluklar... warrockla yazın haşır neşir oldum sadece ama TS muhabbetleri özellikle çok iyiydi