Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrocku bıraktım Point Blank'e başladım MUTLUYUM!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Allahtan bende 800kb/s dayanıyor.
deniyecegim oyunu etkilerse başlarız bilgi için saol keşke uçak olsa bagzen ben ucak sürmek için giriyorum Big Grin
(11-30-2011 07:07 PM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]
(11-30-2011 05:54 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]
(11-30-2011 05:50 PM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]mw3 oynuyalım diyeceğimde Big Grin chatlak dan oynağım kadarıyla biliyorum sadece onun dışında 2 gecedir bir türlü inmedi lanet olası oyun Big Grin

Oha kaçla indiriyorsun ki ? Bende 5 saat sürmüştü =D

120 kbs le iniyor işte yavaş yavaş Big Grin ilk gece çok kötüydü akşam bıraktım sabah bir kalkım yüzde 5 olmuş daha Big Grin

Öncelikle şunu söyliyeyim bir patch atıyordu makinam ve çok kötü bir modem ile 811 KB ı buldum güya maximum hızım 800 Smile Oyun meselesine gelirsek ise bu ara warrock'tan soğudum öylesine oynuyorum. Point Blank bence çok güzel bir oyun değil ama sevenlere bir şey diyemem WARROCK,POİNT BLANK,KNIGHT ONLİNE GİBİ OYUNLAR OYNUYACAĞINIZA GİDİN BATTLEFİELD 3 , MW3 , GRAND THEFT AUTO 4 , FALAN OYNAYIN DERİM Wink
(12-01-2011 01:49 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(11-30-2011 07:07 PM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]
(11-30-2011 05:54 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]
(11-30-2011 05:50 PM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]mw3 oynuyalım diyeceğimde Big Grin chatlak dan oynağım kadarıyla biliyorum sadece onun dışında 2 gecedir bir türlü inmedi lanet olası oyun Big Grin

Oha kaçla indiriyorsun ki ? Bende 5 saat sürmüştü =D

120 kbs le iniyor işte yavaş yavaş Big Grin ilk gece çok kötüydü akşam bıraktım sabah bir kalkım yüzde 5 olmuş daha Big Grin

Öncelikle şunu söyliyeyim bir patch atıyordu makinam ve çok kötü bir modem ile 811 KB ı buldum güya maximum hızım 800 Smile Oyun meselesine gelirsek ise bu ara warrock'tan soğudum öylesine oynuyorum. Point Blank bence çok güzel bir oyun değil ama sevenlere bir şey diyemem WARROCK,POİNT BLANK,KNIGHT ONLİNE GİBİ OYUNLAR OYNUYACAĞINIZA GİDİN BATTLEFİELD 3 , MW3 , GRAND THEFT AUTO 4 , FALAN OYNAYIN DERİM Wink

Battlefield 3 point blank tadını vermedi bana açıkçası.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler