Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bir de şöyle düşünelim:
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Buğrahan Karataş benden nefret ettiği halde, V.I.P'ye en çok giren, en çok çıkan insanım. Peki buna ne diyeceksin, problem Karataş? Ya da, problem fellas? ayarı mı vermeliydim? Bilemedim ki.
(11-28-2011 08:52 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Buğrahan Karataş benden nefret ettiği halde, V.I.P'ye en çok giren, en çok çıkan insanım. Peki buna ne diyeceksin, problem Karataş? Ya da, problem fellas? ayarı mı vermeliydim? Bilemedim ki.

ne
(11-28-2011 08:53 PM)bloodly021 Yazılan: [ -> ]
(11-28-2011 08:52 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Buğrahan Karataş benden nefret ettiği halde, V.I.P'ye en çok giren, en çok çıkan insanım. Peki buna ne diyeceksin, problem Karataş? Ya da, problem fellas? ayarı mı vermeliydim? Bilemedim ki.

ne

Defalarca söylemiştim, beni her dereceden insan anlayamaz birader.
(11-28-2011 08:54 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(11-28-2011 08:53 PM)bloodly021 Yazılan: [ -> ]

ne

Defalarca söylemiştim, beni her dereceden insan anlayamaz birader.

Aynen uğurun sözleri gizemli
Köyüne dön . Smile
Uğur, buraya bakmaz Buğra abi, hatta burda tanıyan sayısı bile çok azdır onu. seni anlamaktan ziyade insanların seni böyle karşılaması çok normal conem. ayıııqqqs xd
(11-29-2011 06:02 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Uğur, buraya bakmaz Buğra abi, hatta burda tanıyan sayısı bile çok azdır onu. seni anlamaktan ziyade insanların seni böyle karşılaması çok normal conem. ayıııqqqs xd

mustafa, hay senin Bugra abini diyorum ve bi ara goruselim diyorum.
(11-29-2011 10:33 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(11-29-2011 06:02 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Uğur, buraya bakmaz Buğra abi, hatta burda tanıyan sayısı bile çok azdır onu. seni anlamaktan ziyade insanların seni böyle karşılaması çok normal conem. ayıııqqqs xd

mustafa, hay senin Bugra abini diyorum ve bi ara goruselim diyorum.

Sözde 1 aydır görüşücez be. pek online olamıyorum bu ara numaranı falan yaz ulaşırım ben sana.
Referans Adresler