Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: cep telefonu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
geçenlerde cep telefonu önerisi diye konu açmıştım ve araştırdım baya bi tane samsung galaxy ace cep telefonu aldım peki ben buna program oyun vs nereden hangi siteden yükleyebilirim var mı bilen acaba?
mobile 9
Telefondan markete gireceksin menüde öyle birsey olmalı sözleşme felan gelecek kabul et ve bir gmail hesabı oluşturman istenecek onuda hallet ve uygulamaları wireless veya varsa internet paketin ile indirebilirsin
(11-27-2011 08:51 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Telefondan markete gireceksin menüde öyle birsey olmalı sözleşme felan gelecek kabul et ve bir gmail hesabı oluşturman istenecek onuda hallet ve uygulamaları wireless veya varsa internet paketin ile indirebilirsin

evet var var da indroid falan indirdim filmler, oyunlar, müzikleri indirmek ücretli yazıyor. bedava yokmu Big Grin
konu açılmışken bende bi soru sorayim beyfendi LG t310 tema vb şeyler nereden bulabilirim ?
(11-27-2011 08:53 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]
(11-27-2011 08:51 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Telefondan markete gireceksin menüde öyle birsey olmalı sözleşme felan gelecek kabul et ve bir gmail hesabı oluşturman istenecek onuda hallet ve uygulamaları wireless veya varsa internet paketin ile indirebilirsin

evet var var da indroid falan indirdim filmler, oyunlar, müzikleri indirmek ücretli yazıyor. bedava yokmu Big Grin

Hacı ben iphoncuyum AppStore takiliom Big Grin kısa bı süre kullanmıştım sadece market yazana girersen beles olması lazım güncelleme varsa bı onu yap olmadı Google amcaya bir sor
Ben de iphone aldım çözdüm sonunda Big Grin
(11-27-2011 08:57 PM)MW3 Yazılan: [ -> ]Ben de iphone aldım çözdüm sonunda Big Grin

3 mü 4 mü Smile tabi para bol 4 tür heralde Big Grin iPhone için güncelleme jailbreak ws ile ilgili tüm soru ve sorunları için öm atabilirsiniz Smile
Can IPhone 4 alacak adam mı lan? IPhone 4S almıştır o.
(11-27-2011 08:57 PM)M.K Yazılan: [ -> ]
(11-27-2011 08:53 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]

Hacı ben iphoncuyum AppStore takiliom Big Grin kısa bı süre kullanmıştım sadece market yazana girersen beles olması lazım güncelleme varsa bı onu yap olmadı Google amcaya bir sor

güncelleme falan yaptım marketin indiroid diye bir program indirdi o da bi b*ka yaramıyo beleş değil parayla indiriyo her şeyi Big Grin bulmam lazım yav bi şeyler yüklüyecem Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler