Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mw3 kaldırırmıki
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
gece gece aklıma dustu mw3 alacağım tabi net yok o yuzden korsan alıcam yeni sistem aldığımda satın alacağım aklıma gelen ozellikler
intel pentium d 3.58ghz ekran kartı nvidia geforce 94000Gt 1gb 256 bit
işlemci microsoft xp servis pack 3
ram 1.5 gb
birde ekran kartımın özelliklerini bulabilir misiniz aradım bulamadım
yok kaldırmaz gelme mw3 sorySmile
Oldursen gelmem bf3e one oyle hayvan gibi map adam yok mw3 hacu en iyisi hem bir kaç modu var mw nin falan.
yazın mw3 gecebılırım hacı dusunebılırım ama sen gelırsen hıc gelmem o oyuna
mw3 daha iyi bencede Smile
Ehehe korkak len sistem almısın ver 40lira al bi mw3 zormu şahsen 3 5 orjinal oyun almayı düşunuyorum
BF3 diyorum başka bişey demiyorum Mw3'e bi göz attımda o ne öyle ya küçücük mapler BF3'ten iyi yanı sadece silahları başka hiçbişeyi BF3 ile yarışamaz Big Grin
arkadaş her mapta uçak kalkıyor neyini seviyosunuz her mapta bir araç var nerde kaldı bunun çatışması Big Grin en iyisi mw3 Big Grin
map oldukca buyuk ya baseden baseye 300m var kosarak gıdıyorum aracda bulamıyorum baseye gıdıyorum öluyorum ısın yoksa o yolu tekrar yuruBig Grin
Ben Hep Battlefield Oynuyorum Bu Sefer Mw3 aldim Pisman Oldum Oyunu Kotulemiyom ama Bfcilere Gore degil Dogru Duzgun Oyniyamiyoki insan Haritalar ufacik Grafik Desen YOK . Warrockun Grafikleri Daha bi iyi geliyo insana Big Grin Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler