Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Telefondan Foruma Mesaj Yazma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Telefondan foruma girebiliyorum.Konulara mesajlarada bakabiliyorum ama konulara mesaj yazamıyorum.Mesajımı yazıyorum mesajı göndere basıyorum bekliyorum yeniliyor ama mesaj yok.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
O bende de oluyor. Nedenini ne yazık ki bilmiyorum :/
Şu anda telefondan yazıyorum Smile facebookta bir grup sayesinde operayı indirdim ve bedava internet kodunu kaptım 2gün sonra grup kapandı .d sizin soruna gelirsek cevap için siz hızlı cevabı kullanıyorsunuz sanırım birde yeni cevap linkini deneyin ordan yazın yazdıktan sonra çubuk doluyorsa bekleyin metni kaydediyor demektir sonrada gonderin gitsin
Ceptende yazmayı ver Big Grin
(11-25-2011 04:58 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Şu anda telefondan yazıyorum Smile facebookta bir grup sayesinde operayı indirdim ve bedava internet kodunu kaptım 2gün sonra grup kapandı .d sizin soruna gelirsek cevap için siz hızlı cevabı kullanıyorsunuz sanırım birde yeni cevap linkini deneyin ordan yazın yazdıktan sonra çubuk doluyorsa bekleyin metni kaydediyor demektir sonrada gonderin gitsin

Saol yardım için deniyeceğim.
Cevapla ya basman gerek.Başka türlü olmuyor bende de.
Bende cevapla basınca mesajı gönderiyor, tarayıcısı da kendi tarayıcısı, bir ara opera denemiştim ama onda multitouch desteklemediği için silmiştim
Mete Hanin dedigini yaptim oldu saolun tardimlar icin.
mesajı göndermediği zaman mesaj önizlemeye tıkla sonra mesajı yolla .
Bende x3-02 var nokia opera miniden giriyorum telefondan girdiğimde öyle bir sorunla karşılaşmıyorum ne yazık ki.
Referans Adresler