Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gececi Opk Stayla :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Su uyur tipitip uyumaz Big Grin obaaaaa

[Resim: qsnl.jpg]

[Resim: qsnu.jpg]

[Resim: qsnz.jpg]

[Resim: qsp5.jpg]

apocallyptica'da opk oda'daydı karakter yerinden baktım oda 15 deydi ss alamadım çünkü oda full ve başlamışlardı.
Vay terbiyesizler banlasınlar işte bunları gerçi Gamersfirst yapar birşeyler ama Smile
Bunları görünce hiç oynayasım gelmiyor.. Güya tomb kazandık. Oyuna girdiğim yok Big Grin
(11-25-2011 03:44 AM)Kaisys Yazılan: [ -> ]Bunları görünce hiç oynayasım gelmiyor.. Güya tomb kazandık. Oyuna girdiğim yok Big Grin

Tomb ???? Tomb=T-Bomb ? Smile
Adamlar harbiden işsiz ya, o pcnin gürültüsünde uyunur mu be Big Grin
Bf3 böyle seyler yok Smile
(11-25-2011 04:38 AM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]
(11-25-2011 03:44 AM)Kaisys Yazılan: [ -> ]Bunları görünce hiç oynayasım gelmiyor.. Güya tomb kazandık. Oyuna girdiğim yok Big Grin

Büyük bir gizemi çözmüşsün. Tebrik ediyorum.

Aynı resmi oyundaki diğer kişilerden bir tanesi de paylaşsa sen de "opk yapmışsın" gibi bir durum ortaya çıkacaktır. Big Grin
(11-25-2011 01:17 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]

Aynı resmi oyundaki diğer kişilerden bir tanesi de paylaşsa sen de "opk yapmışsın" gibi bir durum ortaya çıkacaktır. Big Grin

Burihan seni bir daha uyarmıyacağım benim yorumlarıma cevap verme.
sende opk ss cekıyom dıye ıyı kassılmıssındır kesın
(11-25-2011 01:40 PM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]
(11-25-2011 01:17 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]

Burihan seni bir daha uyarmıyacağım benim yorumlarıma cevap verme.

Korkudan dizlerim titremeye başladı. huhh

Hakaret, iftira olmadığını müddetçe istediğim kişi hakkında konuşabilir, yazabilirim.

Yazdıklarımı dikkate almak zorunda değilsin, okumak zorunda değilsin. beyfendi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler