Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dinarla Alınan İtemler Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar 1.5 ay yoktum patchler falan filan işte cephanede bazı itemlerin fiyatı değişmiş 30 GÜNLÜK

Famas 30 Günlük Cephane Fiyatı Nedir ?
Psg_01 30 Günlük Cephane Fiyatı Nedir ?
M60 30 Günlük Cephane Fiyatı Nedir ?
6.Slot 30 Günlük Cephane Fiyatı Nedir ?
Flash 30 Günlük Cephane Fiyatı Nedir ?
Adrenaline - Stamina Cephane Fiyatı Nedir ?
M90Super Pompalı Cephane Fiyatı Nedir ?

Bir sorum daha var warrock'taki oyuncular zaten dinar kıtlığı çekiyorlar birde üstelik itemlere zam gelmiş bu olayın aslını bilen arkadaşlar söyleyebilirler mi ?
famas ve psg 40 k oldu. m60 ı bilmiyorum ama 1 haftalık seçeneği eklendi famas'a 10 k 1 haftalığı
vayy be cidden böyle değişimlermi olmuş? ben sadece item shoptan g1le alış veriş yapabiliyoz diye biliyordum + exp upların g1 e geçtiğini görmüştüm :/
Ex uplar G1 ile daha doğrusu çoğu PX itemi G1 ile satılıyor.
Famas 1 haftalık 10k aylık 40k
PSG haftalık 10k aylık 40k
M60 haftalık ne kadar bilgim yok.Aylık 25k
M60 7 günlük 6250 dinar
(11-24-2011 08:48 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]vayy be cidden böyle değişimlermi olmuş? ben sadece item shoptan g1le alış veriş yapabiliyoz diye biliyordum + exp upların g1 e geçtiğini görmüştüm :/

Exp artırıcılarının g1 olması çok kötü oldu ya 20+30 exp 800g1 ediyor çok saçmalaştı Sad
Önüne gelen 3gunluk pre ile 2 aylık exp up alıyor ve powerlevel yapıyor levele düşkün olan(lar) mecbur alacak kacari yok bu isin.Birçok kisi kötü oldu diyor ama powerlevel varken levelin önemi yokken şimdi gecmisi göre daha fazla önemli olacak level Buda car satışlarına yansiysbilir
Referans Adresler