aynen masaüstü özellikleri hemen hemen aynı warrock adeta kas kasılması gibi

ama laptop masaüstünün çeyreği etmez (benim) nasıl kasmıyor anlamış değilim

1.6 işlemci 1 gb ram ekran kartı yok 8 lık odada oynuyorum hep ama işimi görüyor makinem
İnternet 20 Mbit

Süper online 1600x900 da oynuyorsun da 1920 x 1080 de kasma yapıyor. zaten 8 lığı rahat oynuyorum ama yinede kasıyor yanı belırtmek ıstedıgım sey o Daha doğrusu kasma degıl takılmalar oluyor.
Laptoplar çok ısınıyormu sizin gta san andreas warrock gibi oyunlarda ?
Kasma sorununun donanımdan kaynaklandığını nerden biliyorsunuz?
bu oyundaki kasma oyunun salaklığından kaynaklanıyor, oyunu öle salakça birşey yaptılarki en dandik pc lerde gram kasma yok. ama üstün özeliklere sahip pc lerin(çoğunda) kasma var halen anlamış deilim, şahsen benim pc de kasma ve oyunda saniyelik takılmalar oluyor, halen o'kadar araştırma'ma rağmen birşey bulmuş deilim. çok şey denedim olmadı yani diyeceğim şu ki bu oyun oyun deil ama ne yapalım

(11-24-2011 05:29 PM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]Ben size diyorum kendi oyunumuzu yapalım diye 
Kendi oyunuzmu hiçde güleceğim yoktu üstüne alınma sakın.
Mevlüt DİNÇ
adamlar 7 kişi ile devasa oyun kuruyor ama bu oyunu kimse bilmiyor Türkiyedeki oyuna harçanan paraları Türk oyununa yatırsaydık bugun çok değişik durumda olabilirdik.Biz adamların oyununu oynacağımıza onlar bizim oyunumuzu oynamasını istemezmiydiniz.Bugun türkiyede AR-GE ekibine 7milyar dolar harcanıyor buda 7 kişilik bir grupla kurulmus oyunun ne yaptığı kanıtıdır.
http://www.trthaber.com/haber/bilim-tekn...-5598.html
Kasması dogal. Hem laptoptaki hem de masaüstündeki ekran kartı warrock için yetersiz kalıyor.
http://www.videocardbenchmark.net adresinden ekran kartlarınızı test edin. Senin masaüstündekı 9600GT 929 puanda. Laptoptaki gt550m 765 puanda.
Not: sitede 1200 puan altı olan tüm kartların warrockta kasma yaptıgını gözlemledim. Ayrıca HyperMemory ekran kartı asla almayın.
Ekran kartın onboard olmasın ? Yazmıssın ama tekrar soruyım