Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: LegendBrothers (LB) clanı hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar , oda 7 benimdi , sonra bunlar geldi oda bizimdi diyip sürekli geldiler. atıyorum geliyorlar , yer değiştiriyorlar. vermiyorum dedim küfür ettiler. gerçekten böyle ş...sizlere sabrım kalmadı . arkadaşların clanındaki adamlar aşağıdakiler. başına ! koydugum elemanlar bu işi yapanlardır.

! xkinglion
trpolic3
eziyetim
! xazazilx66
! realcngz
avcimuratavci
! bustet92
! m3rmic3k
! nrtt1n
conxconx
iimhar
headhunter1453
! realxselcuk

lütfen , bu ş...sizlere oyun oynatmayınız

iyi forumlar
Arkandayım DOST
Tamam haklısında böyle konu açıp anlatmanın hiç bir faydası olmuyacak biliyorsun
Böyle konu açman gereksiz biliyorsun değil mi böyle yapanların ss lerini alıcaksın forumlarda paylaşıcaksın. Wink
ben sadece söylemek istediğim için açtım bu konuyu. birdaha karsıma cıkmaya yüzleri yoktur herhalde.
(11-24-2011 12:58 AM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]Arkandayım DOST

Bende arkandayım bu namussuzlar bana az yapmadılar onların Hepsinin Ne olduklarını Biliyorum.
Şimdi bide kanka hackler oda çalıcılar filan çıktı adam 1 odaya girio arkasından kanka hacki gelio atılmıyolarda Big Grin sonra 1 odaya 2 kişi girio teki bu hack die yazıyor diyeride evet diyor olmadıgı halde adamı atıyolar odanın sahıbını Big Grin
oyun batmış neyi oynuyosunuz ya gidin başka bi oyun oynayın artık warrock'ta geçen her saniye = ömürden ömür azalması
Referans Adresler