11-23-2011, 03:24 PM
11-23-2011, 03:48 PM
Get Fraps (:
11-23-2011, 05:15 PM
seyretmedim ama iyidir11-23-2011, 05:36 PM
El sonunda most time spent same position diye bir yazı almışsındır
Ben ofansif oynamadıkça keyif almıyorum mw'den. Atak olmak, hızlı çıkış yapmak oyunda benim temel izlediğim yöntem. Eğer reflekslerin hızlı ise bence bu şekilde oyna. Ben açıkçası böyle oynayanlara çok laf ediyorum çünkü bu bi oyun tarzı değil naçizane fikrim. Ama şöyle bir şey de var dominition 'da pusma belki olabilir defend yapanlar için. TDM dışı pek tercih etmiyorum 
Ben ofansif oynamadıkça keyif almıyorum mw'den. Atak olmak, hızlı çıkış yapmak oyunda benim temel izlediğim yöntem. Eğer reflekslerin hızlı ise bence bu şekilde oyna. Ben açıkçası böyle oynayanlara çok laf ediyorum çünkü bu bi oyun tarzı değil naçizane fikrim. Ama şöyle bir şey de var dominition 'da pusma belki olabilir defend yapanlar için. TDM dışı pek tercih etmiyorum 
11-23-2011, 06:50 PM
(11-23-2011 05:36 PM)MW3 Yazılan: [ -> ]El sonunda most time spent same position diye bir yazı almışsındırBen ofansif oynamadıkça keyif almıyorum mw'den. Atak olmak, hızlı çıkış yapmak oyunda benim temel izlediğim yöntem. Eğer reflekslerin hızlı ise bence bu şekilde oyna. Ben açıkçası böyle oynayanlara çok laf ediyorum çünkü bu bi oyun tarzı değil naçizane fikrim. Ama şöyle bir şey de var dominition 'da pusma belki olabilir defend yapanlar için. TDM dışı pek tercih etmiyorum
Zaten bu pusma domination'a özel sniper videomu gördün bol hareket bol kill

11-23-2011, 07:32 PM
Öfff oneydi be.!
İçim geçmiş izlerken pardon.
İçim geçmiş izlerken pardon.
11-23-2011, 09:33 PM
çok Kötü Bir Performansti Muzik Uymamis Ben Hayir Diyorum
Guzel Video
Guzel Video