http://warrock-stats.com/index.php?site=...kopuqmedic
Benim çarımdır,fakat uzun süredir çalınmış durumda ve geri almaya çalışıyorum.Kopuk türk askerleri klanına katılmış.
Şimdi 2 sorum var:
1)Buradan kopuk klanında olan var mı?
2)Klan başkanına nereden ulaşabilirim?
Forumda biraz araştırma yaptım ve hortlak46 bu klana üye.Yardımcı olabilir misin?
Çalınan charın için yapabiliceğin tek şey esn codelerini bilmen
(11-22-2011 09:21 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Çalınan charın için yapabiliceğin tek şey esn codelerini bilmen
Evet,Batuhanın dediği gibi kullandığın eski ens kodlarını bilirsen çarını alabilirsin.
Arkadaşım şimdi sen çalınmış diyorsun ama o adamda kendini savuncak tamam haklısındırda kesin sonuc alman için dogum tarihin esn kodların filan gerekli bunlar olmadan kesin bi sonuç alabilcegini sanmıyorum çünkü G1 Adminlerimiz bu konuda çok titizler.
Çalınan dier hesap konularına bakarsan ordada görürsün yorumları neler gerektigini filan.
Artık hesabınızın e- posta adresine erişim sağlayamıyorsanız,şifrenizi sıfırlama işlemi yapmayınız.Bunun yerine bu adrese support@gamersfirst.com konu başlığı ile "RESET HELP" aşağıdaki formatta ve bilgileri içeren bir e-posta yollayınız.
Kullanıcı Adı - [Bilgiyi buraya yazın]
3 aylık ödeme geçmişi (varsa) - [Bilgiyi buraya yazın]
Orijinal e- posta adresi - [Bilgiyi buraya yazın]
Doğum Tarihi - [Bilgiyi buraya yazın]
Gizli soru ve cevap - [Bilgiyi buraya yazın]
IP Adresi - [Bilgiyi buraya yazın]
Müşteri Hizmetleri Takımından bir kişi size hesabınızın iadesi konusunda yardımcı olacaktır.
Bugüne kadar çok kez ticket attım.Esnleri yolladım,ip gönderdim,doğum tarihimi gönderdim.Ama hiç cevap gelmedi..
Yardım istiyorum o çar çok değerli
(11-22-2011 09:34 PM)Star Yazılan: [ -> ]Artık hesabınızın e- posta adresine erişim sağlayamıyorsanız,şifrenizi sıfırlama işlemi yapmayınız.Bunun yerine bu adrese support@gamersfirst.com konu başlığı ile "RESET HELP" aşağıdaki formatta ve bilgileri içeren bir e-posta yollayınız.
Kullanıcı Adı - [Bilgiyi buraya yazın]
3 aylık ödeme geçmişi (varsa) - [Bilgiyi buraya yazın]
Orijinal e- posta adresi - [Bilgiyi buraya yazın]
Doğum Tarihi - [Bilgiyi buraya yazın]
Gizli soru ve cevap - [Bilgiyi buraya yazın]
IP Adresi - [Bilgiyi buraya yazın]
Müşteri Hizmetleri Takımından bir kişi size hesabınızın iadesi konusunda yardımcı olacaktır.
Türkçe mi yollayacağım?
(11-22-2011 09:45 PM)Simitcii Yazılan: [ -> ]Bugüne kadar çok kez ticket attım.Esnleri yolladım,ip gönderdim,doğum tarihimi gönderdim.Ama hiç cevap gelmedi..
Yardım istiyorum o çar çok değerli
Türkçe mi yollayacağım?
İngilizce ya da Almanca
O hesabın tamamen kime ait olduğunu bilmiyorum ama bulundğumuz ts yi sana verebilirim yapabileceğim tek yardım bu olur çünkü kim haklı kim haksız bilmiyorum