Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Metin2 Virüslümü ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(11-22-2011 09:18 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(11-22-2011 07:57 PM)MW3 Yazılan: [ -> ]Merak bile etme ya, bugüne kadar ne knight ne metin2 ne wow bu tür oyunlara bulaşmadım. Smile Fps sadece Big Grin

herkesin sevdiği oyun knight ama ben sevmiyorum bende mi gariplik var çok yapmacık geliyor o oyun Big Grin

yapmacık ve saçma geliyo bana ne biliyim itici bir oyun.ben genelde fps severim ve fps dışı oyun tek darkorbit oynayım başka yok yani full fps diğerleri sarmıyo.
O kadar oyun denedim.. FPS'sinden tut rpg,mmorg vs vs.. Ama vazgeçemediğim bir tek knight oldu.. En azından bir amacı var Big Grin
1,5 senedir girmiyorum ancak her an elim kayabilir ve o login butonuna basabilirim Big Grin
Virüslü değil ama oyun sardımı çok eğlenceli oluyor bence Big Grin
O oyunu ben ilk açıldıgında oynadım tek alesta varken ordaki karakterimi sattım su an turkuazda 70 level karakterim var ve bıraktım bilmiyorsan oyunu hiç başlama sürükleme kendini ilk başlarda bişey olmaz diyorsun ama sonradan hayatını etkiliyor knight olsun metin2 olsun derslerinde düşüş gözüke bilir fazla baglanırsan Smile boşver
(11-22-2011 09:22 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(11-22-2011 09:18 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(11-22-2011 07:57 PM)MW3 Yazılan: [ -> ]Merak bile etme ya, bugüne kadar ne knight ne metin2 ne wow bu tür oyunlara bulaşmadım. Smile Fps sadece Big Grin

herkesin sevdiği oyun knight ama ben sevmiyorum bende mi gariplik var çok yapmacık geliyor o oyun Big Grin

yapmacık ve saçma geliyo bana ne biliyim itici bir oyun.ben genelde fps severim ve fps dışı oyun tek darkorbit oynayım başka yok yani full fps diğerleri sarmıyo.

Bi skyrim oynayında gorun : )
Ben oynuyorum yüksek lewel arkadaşlarım var onlar kasıyorlar 46 lwl oldum 60 üstü olunca satcam.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler