Merhaba arkadaşlar silkroad bi bakmak istiyorum alışabilirsem yeni bir online oyuna atılmak gerektigini düşünüyorum.Üye olucam
http://silkroadcp.joymax.com/userenv.htm bu siteye giriyorum fakat karşıma silah bir ekran cıkıyor silkroad online yazıyor ve altında su yazı mevcut.Oyunu gezginlerden indirdim kuruyorum şu an bana bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz.
Web page of Silkroad Online is optimized under below condition.
Windows Operation Systems ( Microsoft Windows 98/2000/XP/Vista )
Mozilla Firefox / Opera / Microsoft Internet Explorer 4.0 and above.
Chorome desteklemiyor site.. Mozilla'dan dene

Ayrıca hiç tavsiye etmiyorum oyunu.. Bunu 4 sene oynamış biri olarak söylüyorum. Hiçbir amaç yok oyunda

Aylık en az 80 lira vermeyi gözden çıkarabiliyorsan oyna derim ama amaçsız gereksiz bir oyun.
Üzgünüm ki gezginlerden indirdiğin seneler önceki sürümü. Sitesinden tekrar indirmelisin.
Ben 5 seneyi geçkin oynadım. Şu an seviyeli bir pvp serveri oynuyorum.
teşekkürler siteye girdim çokmu kötü ya oyun

Çok kötü değil ama yani taksiyle kasılmadan olmuyor

. Birazda para gerektiriyor sanırsam 60 lvl den sonra zorunlu silk çekmen gerekiyor.
Kısaca şöyle.. Karakterini açıyorsun. Gold satın alıyorsun bi yerlerden.. Ardından taxi'lere giriyorsun.. 90-95'e kadar böyle gidiyor.. Ardından +100 olan bir guild başkanının guildine girip Alexandrea'ya çekmesini sağlıyorsun seni. Sonra o bölgede aylarca kas allah kas.. Tabi elle kasmak yürek ister..

Mecbur bot bulucaksın. Artık +100 olan bütün karakterler bot ile kasıyor.
Maksimum 120 lvl olduktan sonra Joymax Dedenin 130 lvl'i getirmesini bekliceksin.. Level sınırı 80 iken 90, 90'dan 100, 100'den 110 ve şimdide 120 olmuş.. 1,5 seneye 130'da gelir merak etme :

Bu arada unique kesebilir yada trader,hunter ve thief mesleklerinden birini yapabilirsin..