Mw3 Normalde kutulu halde satın almayı planlıyordum ama kutu değilde sadece key alıpta online oynanabiliyormuş yanlız bu key alınca oyunu nerden indireceğim hiç bir fikrim yok yardım edermisiniz?
Ya ben sana pm atacaktım, unuttum kusura bakma. Key halinde almanı öneririm. Fiyatı çok yüksek kutusunun. 159 lira. Key'i chatlak'ta 40 lira. Sana hallediyor orada. Eve gidince steam'e giriş yapıyorsun sonra steam kütüphanesinde oyunun görünür. Ona tıklayınca internetten indirmeye başlar. 17 gb bir şey hızlı bi nete sahipsen 3-4 saate iniyor. Sonra rahatça single,multi girip oynayabilirsin.
(11-22-2011 12:00 AM)MW3 Yazılan: [ -> ]Ya ben sana pm atacaktım, unuttum kusura bakma. Key halinde almanı öneririm. Fiyatı çok yüksek kutusunun. 159 lira. Key'i chatlak'ta 40 lira. Sana hallediyor orada. Eve gidince steam'e giriş yapıyorsun sonra steam kütüphanesinde oyunun görünür. Ona tıklayınca internetten indirmeye başlar. 17 gb bir şey hızlı bi nete sahipsen 3-4 saate iniyor. Sonra rahatça single,multi girip oynayabilirsin.
Tamam nerden indireceğimi soruyordum anllatığın için teşekkürler
Bana kalırsa hiç alma kardeşim..
(11-22-2011 03:36 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Bana kalırsa hiç alma kardeşim..
Neden böyle düşündüğünü merak ettim mw3 hakkında çok olumlu yorumlar duydum=)
Can steamdan indirirken indirmeyi pauslayabiliyor muyuz? bide indirme hızı ne kadar olmalı 550kb/sn yeter mi??
550 ile 6 saate iner tabi yeter =D ben 120ile indirdim 14saat sùrdù =D mw3alin oynariz , egleniriz . Warrock disinda bi hayat ve bircok oyun var

benim hız 1 mb kadar çıkıyor aceba 17 gb olduğuna göre 2-3 saat arasında mı biter?
Ben BF3'ü key ile satın aldım. Satan kişi bana maddeleride yolladı.
Origin diye bir program indirdim.Ordan kütüphaneye sonra bf3'ü seçip keyi yazıyorsun.İndiriyor. Benim 3 saatimi aldı

Bir arkadasımda aynen bu şekilde yaptı mw3'ü
Görmemiştim evet Mete pause yapabiliyorsun. Çok basit bir işlem. 2-3 saat içinde biter hacı