Arkadaşlar charımın nickini deiştirdim premium vs. bişeyler aldım sonra charıma girmek istedigimde güncelleme hatası dedi enter dedim geçtim tekrar girmek istedigimde Kullanıcı oyunda'dior ve charı 32 lvl'den 33lvl olmuş çok acayib bir durumla karşı karşıyayım lütfen yardım edin.
G1'den bakıyorsan level'ına bug var uzun zamandır. Herkesin level'ı 1 level üstte görünüyor. Bug'da kalmıştır. Ticket atmanı öneririm.
"Kullanıcı oyunda" adında konu baslıgı yap tabi ingilizce sonra ingilizcede "Charım serverda kaldı yaz" Nickini yaz & hangi serverda kaldıgını birde...
Adamlar ticket yerinde ayrıca anlatmıslar , cabuk ol yoksa kötü seyler olabilir

(11-21-2011 09:38 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]"Kullanıcı oyunda" adında konu baslıgı yap tabi ingilizce sonra ingilizcede "Charım serverda kaldı yaz" Nickini yaz & hangi serverda kaldıgını birde...
Bu dediklerini genel forumda konu açarakmı yazim yoksa ticket'atarkenmi?Biraz açık konuşsan.
(11-21-2011 09:40 PM)perfect34 Yazılan: [ -> ] (11-21-2011 09:38 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]"Kullanıcı oyunda" adında konu baslıgı yap tabi ingilizce sonra ingilizcede "Charım serverda kaldı yaz" Nickini yaz & hangi serverda kaldıgını birde...
Bu dediklerini genel forumda konu açarakmı yazim yoksa ticket'atarkenmi?Biraz açık konuşsan.
vertualx'in dediğini yaptım cevap vermeye tenezzül bile etmediler. Ticket At. Aşağı bak...
Ticket'ı Nasıl Atıcam Diyorsan ;
Support Options : English
Ticket Type : Account Issues
Account Issue Type : Other
Subject : Can't loging to my account.
-----------------------
Description: Hi Warrock Team, I've a problem with my Warrock Account ; I can't login to my Warrock Account over Game Client.
When I try to login from Client it gives me an error like "User Already Logged in".
Please check my account for this issue.
Thanks
Ya arkadaşlar ben ticket işinden tam anlamıorum biraz daha açık bir şekilde anlatsanız