Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: User mi Sifremi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Biliyorum yakin bi zaman oncede bu konu hakkinda bilgilerinizi paylasmanizi istemistim ama bi yanit alamayinca forumun icindede bulamayinca tekrar yazmak istedim insallah bu sefer bilgilerinizi paylasirsiniz..

3 sene sonra girdigim charda 2 tane user var benim girmek istedigim userin sifresini bilmiyorum oyuna girdigimde noob charima giris yapiyorum ama benim istedigim aktif olan chara girmek bazilari IDni bulmalisin derken bazilarida ID ayni kaliyor senin girmek istedigin charinin sifresi lazim diyorlar bana bi cikis kapisi acarsaniz cok sevinirim ilginiz icin simdiden tesekkurler.
hesabında 10 tane charda olsa pw aynı olur , ID ihtiyacın var senin.
Anladim sira bilgi icin tesekkurler. 2. asamada peki ben id mi nasil ogrenebilirim acaba ?
E-posta* atman gerekiyor. Ancak elinde hesap bilgileri(retail kodu, esn kodu, doğum tarihi vb.) yoksa öğrenemezsin.

* E-posta adresi> support@gamersfirst.com
gamerfirst e boş yada içine bişeeyler yazıp ticket at dear .... diyip id ni veriyolar zaten Smile
(11-21-2011 03:42 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]gamerfirst e boş yada içine bişeeyler yazıp ticket at dear .... diyip id ni veriyolar zaten Smile

Beyin bedava . Smile
(11-21-2011 03:48 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(11-21-2011 03:42 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]gamerfirst e boş yada içine bişeeyler yazıp ticket at dear .... diyip id ni veriyolar zaten Smile

Beyin bedava . Smile

G1 e id sini yazmadan nasıl ticket atacak (beyin bedava!)
Big Grin
(11-21-2011 05:02 PM)AliYıldız Yazılan: [ -> ]
(11-21-2011 03:48 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]

Beyin bedava . Smile

G1 e id sini yazmadan nasıl ticket atacak (beyin bedava!)
Big Grin

Ne alaka adam 2 char var diyo biriyle girer , ticket atarken ID yazmakta nerden cıktı?

Burak Kandöker

mail adresini biliyorsan zaten id ni görebilirsin mail adresin + normal şifreni yaz bütün hesapların şifresi aynı sonra g1 sitesinden şifreni değiştir sana g1 hesabının id sini verir altındada şifreniz değiştirildi der.
Kisaca aciklayayim 1.sifremi degistirmem hic bi isime yaramiyor cunku ilk acilan char noob char oldugu icin onun userini veriyor bana bundan dolayi zaten o direk eleniyor ayni sekilde ticket icinde girdigimde ilk charimin user name i var o yani oda is gormuyor bunun tek yolu simdilik durumu aciklayan bi ticket gibi duruyor eyer baska dusunceniz yoksa ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler