arkadaşlar . gerçekten şunu merak ediyorum . normalden birşey farkediyormu görünüş haricinde ? oyun sonu ilk sıralarda olursak fazladan exp verdiğini duydum . ne kadar etkiliyor ? ve biraz araştırma yaptım . kimi sadece rengi değişiyo demiş , kimide ucak biraz daha hızlı , savunması fazla , silahları güçlü , kullanması daha kolay demiş. bu konuda top gun kullananlardan bo konu hakkında cevaplar bekliyorum.
iyi forumlar.
Xm8 de dürbün farkı var daha zoomluymuş diyorlar diğerleri hakkında bilgim yok.
bir fark yok benim bildiğim. exp veriyor ama tek fark Dış görünüş olsa gerek.
Dıs görünüs + daha fazla exp veriyor bildigim kadarıyla

Ben şunu farkettim : Mesela topgunsuz Kf15 ile herhangi bir rafale'ye (Hpsi full) 8 füzede alıyor. Ama topgun ile 5 tanede alıyor ve hız konusu tam tersi , Aksine dahada yavaş oluyor.
Havada fark var mı bilmiyorum ama karada kabak gibi belli oluyorsun.

(11-21-2011 03:14 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Havada fark var mı bilmiyorum ama karada kabak gibi belli oluyorsun. 
harbi yere inince üstünde öküz gibi top gun yazıyo
Ya, ben uçak kullanmam pek ama 1 haftalık uçak deneyim dedim. Topgun olmadan 1400 verdi topgun varken 2300 verdi fark ediyor.
Sadece exp + gorünüştür Mesala hava aracı ile yer aracını vurdun gelen exp 25-30 değişir topgun ile bu oran 50-60 arasıdır ama tavsiye etmem kıçından ışıklar saçıyor cok belli ediyor kendini