Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ve Prestige Mode.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Prestige moduna geçmiş bulunmaktayım Wink

[Resim: 2011112000002p.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
[Resim: 2011112000003m.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
ve bunun anlamı ( mağzur gör Smile )
Helal olsun bu ayki vip hackin benden Big Grin
en son 4.000ydin kaçıncısın şimdi
40 Levelde sürünüyorum ben hala.
(11-20-2011 10:12 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Helal olsun bu ayki vip hackin benden Big Grin
en son 4.000ydin kaçıncısın şimdi

Bir vipte benden Big Grin

Okul olmasa bende bf3 warrock pes akıcamda 1 saat falan oynuyabiliyorum.
1 gün oynamışım tam tamına 24 saat =D 1 hafta oldu alalı işte Big Grin Prestige mod level 80 den sonra oyunun bitmemesi için rütbelerin şekil değişmesi oluyor. Yani oyunu tamamen bitirmek için tam tamına geçmeniz gereken 800 level var. Tabii isteğinize bağlı. 80'de bitiyor. Sonrasında hep sabit kalıp tüm silahlarda profesyonelleşmeyi deneyebilirsiniz. Ben devam etmeyi seçtim, unutulmaması lazım prestij moduna geçişte her branş sıfırlanıyor. Sadece kd 'niz ve puanınız aynı kalıyor. Diğer açtığınız ve ilerlettiğiniz tüm silahlar 0'lanıyor. En baştan oynuyorsunuz.
(11-21-2011 12:15 AM)MW3 Yazılan: [ -> ]1 gün oynamışım tam tamına 24 saat =D 1 hafta oldu alalı işte Big Grin Prestige mod level 80 den sonra oyunun bitmemesi için rütbelerin şekil değişmesi oluyor. Yani oyunu tamamen bitirmek için tam tamına geçmeniz gereken 800 level var. Tabii isteğinize bağlı. 80'de bitiyor. Sonrasında hep sabit kalıp tüm silahlarda profesyonelleşmeyi deneyebilirsiniz. Ben devam etmeyi seçtim, unutulmaması lazım prestij moduna geçişte her branş sıfırlanıyor. Sadece kd 'niz ve puanınız aynı kalıyor. Diğer açtığınız ve ilerlettiğiniz tüm silahlar 0'lanıyor. En baştan oynuyorsunuz.

her sey sıfırlanıyo diyosun pekii olumlu bi yanı yokmu hiç
bırakın fps yi sinir stres yapıyor.The Run birde SaintsRow oynuyorum kafam rahat.
(11-21-2011 07:59 PM)bloodly021 Yazılan: [ -> ]
(11-21-2011 12:15 AM)MW3 Yazılan: [ -> ]1 gün oynamışım tam tamına 24 saat =D 1 hafta oldu alalı işte Big Grin Prestige mod level 80 den sonra oyunun bitmemesi için rütbelerin şekil değişmesi oluyor. Yani oyunu tamamen bitirmek için tam tamına geçmeniz gereken 800 level var. Tabii isteğinize bağlı. 80'de bitiyor. Sonrasında hep sabit kalıp tüm silahlarda profesyonelleşmeyi deneyebilirsiniz. Ben devam etmeyi seçtim, unutulmaması lazım prestij moduna geçişte her branş sıfırlanıyor. Sadece kd 'niz ve puanınız aynı kalıyor. Diğer açtığınız ve ilerlettiğiniz tüm silahlar 0'lanıyor. En baştan oynuyorsunuz.

her sey sıfırlanıyo diyosun pekii olumlu bi yanı yokmu hiç

Yani dünya çapında sıralaman öne geliyor prestige ile. Hoş görünüyor şekil olarak. Bi farkın oluyor ama çok mu gerekli hayır değil. 80 level olsan zaten her şey açık normal oynarsın.
Referans Adresler