Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Medic Karakteri 8.slot eksik :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: m4h0.png]

Benim Medic Karakterim 8.slotuda Olsa Tam Olucak Smile
oraya bir medic kit 2 iyi gider Smile Charı istesem bende cekicemde oyunun suyu cıktı Smile
Ceviricem Derken ? Big Grin
karakter : bende oyun dunyasında en sinir bozucu bulduğum kelime wolf team denen o dusuk oyun sayesinde acayip sinir oluyorum -aha karakterli çar - lan karaktere bak ne kadar verdin? - oha süper karakter - şuna yeni isim bulunsun ya chara gelirsek giysi alman saçma olmuş 600g1i öldürsen vermem geriside her hesapta olabilir şeyler
(11-18-2011 10:07 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]karakter : bende oyun dunyasında en sinir bozucu bulduğum kelime wolf team denen o dusuk oyun sayesinde acayip sinir oluyorum -aha karakterli çar - lan karaktere bak ne kadar verdin? - oha süper karakter - şuna yeni isim bulunsun ya chara gelirsek giysi alman saçma olmuş 600g1i öldürsen vermem geriside her hesapta olabilir şeyler

DOST
zaten deneme amaçlı assault aldım buda güzel duruyodu aldım Big Grin yoksa pek işe yaramıyo bazen 10 mermi yiyon hiç hp gitmiyo o kadar zaten hack diolar öle olunca Big Grin
Popo güzel.
Big Grin Zaten Ondan Aldım medici Big Grin
bendede 8 le 7 eksik maalesef.
(11-19-2011 12:46 AM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Popo güzel.

popo
Referans Adresler