on't make plans for next Sunday! Catch up with
Season 2 on Sunday, November 27 with a six-
episode marathon followed by The Walking Dead
mid-season finale at 9/8c.
şu anda çeviriyorum ara final falan diyor çevirebilir misiniz?
diyoruz ki, biz ikinci sezonda senaryonun içine sıçtık. hatta sıçmakla kalmadık batırdık. üst üste gelen mantık hatalarını durdurmak için, ara finale ihtiyacımız var. bu ara final içerisinde senaryoyu toparlayıp sıçtığımızı sıvayacağız diyor.
walking dead aşırı düştü gözümden. sen o kadar bekle bu diziyi, ikinci sezon tam bir hayal kırıklığı olsun.
Gelecek pazar herhangi bir plan yapmayın, 27 Kasım pazar günü 6 bölümlük sezon finalini yakalayın. 9/8c ye internetten baktım, Türkiye saatiyle sabahın 6sı
İlk Sezonkı tempo yok ya bı kız kayboldu 3 4 bolumdur arıyolar harbı boka sardı ama gınede super dızı

Aynen katılıyorum uğur gidicek yerleri kalmadı şimdi çocuklara sardılarda benim anlamadığım 2.sezonun ilk bölümünün sonunda helikopter falan vardı ilerki bölümlerde ne zaman çıkıcak merak ediyorum
6bolumluk mü? 6. bölüm olmasın madem o kadar ara vericegine haftalık ver
Kızı bulurlar biter Allah bilir. Çok umutluydum şahsen 2. sezon için malesef beklediğim gibi olmadı. Neyse ki Dexter var :3
(11-18-2011 08:52 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]diyoruz ki, biz ikinci sezonda senaryonun içine sıçtık. hatta sıçmakla kalmadık batırdık. üst üste gelen mantık hatalarını durdurmak için, ara finale ihtiyacımız var. bu ara final içerisinde senaryoyu toparlayıp sıçtığımızı sıvayacağız diyor.
walking dead aşırı düştü gözümden. sen o kadar bekle bu diziyi, ikinci sezon tam bir hayal kırıklığı olsun.

bu walking dead ilk sezonda bol aksiyonluydu o otisin falan öllmesinden sonra bir nefes alır dedeim dizi ama maalesef