Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tedarik Sürecinde
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar 3-4 gün önce hepsiburadan bi ürün aldım tedarik sürecinde yazıyor.

Yazında telefn almştım tam 1 hafta tedarik sürecinde yazdı ürünm gelmedi iptal ettim bende.Şimdi gene aynı sorun var acaba benden kaynaklanan bişeymi yoksa genel sorunmu adamlara mesaj atıyorum otomatik cevap veriyolar. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı
Bir şey soracağım, ürün ellerinde var mı yoksa stokta yokken mi sipariş ediyorsun. Tedarik etmek kullanılıyorsa olmayan bir ürünü alıp öyle yollayacaklardır. Ya da senden para tedarik edeceklerdir ilk o tür şeyler olabilir.
Ürün ellerinde yani stokta var olarak gözüküyor .
Buda ürün : http://www.hepsiburada.com/Liste/ibanez-...U=MUSIC854
Bak yorumlarda herkesin eline 5-6 günde geçmiş. Sipariş ver ve 1 hafta bekle istersen. Bu arada o gitarı yakın bi tanıdığım kullanıyor. Gerçekten çok iyi. Ama prof. biraz.
parayı yollamanı bekliyor olabilirler
Ben çok iyi bi prof. değilim ama azıcık ucundan tuttum profluğun Smile
Bu arada saol Can abi ilgilndiğin için.

Yok Talha abi zaten parayı verdik ama ürün gelmedi Sad
vay vicdansızlar bu sana yapılırmı la akif Big GrinBig Grin
(11-18-2011 06:59 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]vay vicdansızlar bu sana yapılırmı la akif Big GrinBig Grin

zalim hepsiburada Big Grin
Bak şimdi ben alışveriş yapmış ve memnun olmuş bir kişiyim.Hepsiburada'ya ve Gittigidiyor'a güvenebilirsin gel gelelim Hepsiburada sadece işgünleri çalışır yani haftasonu asla mal gelmez kargon Yurt içi ise tamam ürün en kısa zamanda elinde olur tedarik demek Hepsiburada'nın stoğunda yok ama mal dışardan sipariş edilmiş demek mal Hepsiburadanın eline geçtiği anda en az 3 gün içinde senin elinde olur merak etme.
Bende sayısız kez internetten alış-veriş yapmış birisiyim fakat bu hepsiburada 2-3 seferdir tedarik sürecinde diyordu bende atar yapıyo sandım Smile .Umarım yollarlar .
Referans Adresler